Kengyel Tech Alu Athena Young Ugró

Tech Stirrups tsay (0215x02)
 • Kifutott termék
  • Kengyel Tech Alu Athena Young Ugró
   • 5 (1 szavazat)

  • Ez a termék már nem elérhető.

  • Kengyel Tech Alu Athena Young Ugró

   Athena Young - Tech Stirrups ugró kengyelek fiatal lovasoknak, akik magasra törnek.

   A szabadalmaztatott Tech Stirrups kengyeleket teljes mértékben Olaszországban gyártják. Alumíniumból, rozsdamentes blokkolt csavarokkal készülnek. A betéteket nano-kerámia bevonattal látták el, a kengyelek maguk pedig 20 mikronos anodizáción esnek át, az esztétikum és az első osztályú minőség érdekében.

   Tulajdonságok:
   - Betét méret: 104 mm hosszú x 54 mm széles (4”).
   - Súly: 200 gr.
   - Dőlésszög: 4°

   A Tech Stirrups Athena ugró kengyelek 4°-os szögben megdöntött betétekkel készülnek. A Tech Stirrups kengyelek szabadalmaztatott csúszásmentes felületét úgy fejlesztették ki, hogy még minimális érintkezés esetén is megfelelő tapadást nyújtsanak.

   Hosszas súlyt- és kialakítást érintő tesztelés után a Tech Stirrups kengyeleket és rajtuk a kengyelszíj lyukat olyan módon alakították ki, hogy még ha menet közben a lovas el is vesztené a kengyelt, akkor is az megfelelő szögben marad a könnyebb újrafelvétel érdekében.

   A Tech Stirrups kengyelek szabadalmi száma: 002286476-0001.

   Továbbá, hogy elkerülhető legyen a ló felsértése, és hogy ne sérüljön a felszerelés sem, az éleket teljesen lekerekítették. A Tech Stirrups kengyel betétek tapadó felülete olyan kialakítású, hogy ne maradjon meg rajta a sár és különlegesen jól használhatóak legyenek nedves időben is.

   A Tech Stirrups kengyelek külseje a legapróbb részletekig meg lett tervezve. CNC gépeken készülnek, CAD-CAM technológiával tervezik őket, a csavarokat úgy építik be, hogy ne álljanak ki a felületből. A Tech Stirrups kengyelek engedélyezett anyagokból készülnek és újrahasznosított karton dobozokba csomagolják őket.

   Csomagolás előtt minden kengyelt terhelés tesztnek vetnek alá.

   Bár a csavarokat gyárilag megszorítják, azért ajánlott ezek ellenőrzése használat előtt.

  • Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

   Tegye fel bátran!

Ajánlott termékek