Cégünkről

 • Általános információk

  Cégünk adatai:

  Cégnév: KLP Lovasfelszerelés Kft.
  Székhely: 6000 Kecskemét, Kisfaludy u. 2/a
  Levelezési cím: 1112 Budapest, Rétköz u. 51/e
  Telefon: +36 1 309 5112
  E-mail: info@klp.hu 
  Adószám: 13139962-2-03
  Céget bejegyző bíróság: Bács-Kiskun Megyei Bíróság
  Cégjegyzék szám: 03-09-111032
  Csomagküldő engedélyszám: C/003 477
  Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-79860/2014

  Tárhely Szolgáltató adatai:

  Cégnév: E.N.S. Informatikai és Rendszerintegrációs Zrt.
  Székhely Cím: 1106 Budapest, Fehér út 10. II. em (White Office irodaház)
  E-mail: info@ens.hu 
  Telefon: +36 30 555 1100
  Fax: +36 1 999 1750

  Tetejére
 • Cégünk története

  A KLP Lovasfelszerelés 1988 óta működő vállalkozás.

  A Tattini, Daslö, Brad Ren's, Natowa, RoFlexs, Soiltex, PegaPlus és EQ-Bedding termékek kizárólagos magyarországi importőre, a Wintec, Bates, Pessoa, Westfield, Loesdau, Sonnenreiter, Mondial, Mustad, Maddox, Horseware, HKM Sports, TKO, Guidolin, Biosaxon, Homer és Equine Speedskip márkák forgalmazója.

  MárkáinkMárkáink

  A hatalmas olaszországi Tattini lerakat, a 150 éve alapított manufaktúra, a világ minden tájáról válogatottan összegyűjtött lovasfelszerelések biztos háttérként állnak mögöttünk, hogy a rendszeresen kéthetente érkező szállítmányok a legfrissebb igényeket is kielégíthessék.

  Tetejére
 • Vásárlási lehetőségek a KLP-nél

  Rendkívül versenyképes árakon kínáljuk az olasz cég 1500 termékét, egyre bővülő számú KLP-s és egyéb minőségi cikkeket, illetve nagynevű forgalmazók áruféleségeit.

  2011. januárban nyílt meg a megújult budapesti szakáruházunk ahol 300 m2-en várjuk egyéni vásárlóinkat és viszonteladóinkat is szeretettel. Itt a teljes áruskálánkkal állunk rendelkezésükre, a már megszokott kedvező árakon. A 2010. augusztusban megnyitott kecskeméti 400 m2-es szakáruházunk biztosítja az állandó és megbízható áruellátást.

  Kínálatunk rendkívül széles, áraink nagyon kedvezőek, vevőink megtalálják a különleges lovasfelszereléseket éppúgy, mint a jó minőségű, de olcsó árkategóriájú cikkeket.

  Emellett 2015. márciustól a régi-új kecskeméti üzletünkben, a Kisfaludy utcában lovasboltunkban is megtalálhatnak minket, itt az akciós termékek mellett újra teljes kínálatunkkal várjuk Önöket.

  Budapesti raktáráruházunk és kecskeméti üzletünk megközelítéséhez is talál térképet és leírást honlapunk üzleteink és elérhetőségeink aloldalán.

  Továbbá házhoz szállítási szolgáltatásunk révén a magyar nyelvű Tattini katalógusból vagy honlapunk kínálatából rendelő vevőinket szolgáljuk ki, fizetni a kiszállító futárnak, előre átutalással, bankkártyával vagy akár PayPal-lel is lehet és az utóbbi három használatával az utánvét díjat sem számítjuk fel.

  Tetejére
 • Tattini katalógus

  Tattini katalógusTöltse le az aktuális angol nyelvű Tattini katalógust innen a honlapunkról, PDF formátumban.

  Az angol nyelvű Tattini katalógus letöltése 
  Az angol nyelvű Pessoa és Wintec kiegészítés letöltése

  Vagy lapozgassa a Tattini katalógus angol változatát online!

  Tetejére
 • Tattini Törzsvásárlói kedvezmények

  Törzsvásárlói kártya

  A Tattini törzsvásárlói kártyával a országszerte partnereinknél és a KLP webáruházban leadott rendelésénél is kedvezményre jogosult.

  Ha még nincsen Tattini törzsváráslói kártyája, igényeljen Ön is a KLP Lovasfelszerelés üzleteiben illetve partnereinknél, vagy e-mailben! A kártyát egy összegű 100 000 Ft-os vásárlás (5%) vagy 200 000 Ft-ot meghaladó összvásárlás (10%) felett állítjuk ki. A törzsvásárlói kártyával rendelkező vásárlóink 20% kedvezményre jogosultak (a kártya százalékától függetlenül) a Tattini Top Termékek árából!

  Tattini törzsvásárlói kártya

  Tattini kártya elfogadóhelyek listája:

  • KLP lovas szakáruház - Budapest, Eleven Center
  • KLP lovasbolt - Kecskemét

  További elfogadóhelyekről érdeklődjön e-mail címünkön!

  A törzsvásárlói kedvezmények a nem akciós termékekre érvényesek. A különféle kártyák nem vonhatók össze, egy személyhez csak egy kártya kapcsolódhat.

  Online törzsvásárlói kedvezmények

  • Minden visszatérő online vásárlónk jogosult 2% kedvezményre minden olyan Tattini által gyártott termék árából, ami egyébként nem akciós.
  • 50 000 Ft-ot meghaladó online vásárlással rendelkező vevőink 5%-os kedvezményre jogosultak (a Tattini által gyártott termékekre) további internetes vásárlásaikból.
  • 100 000 Ft-ot meghaladó online vásárlással rendelkező vevőink 10%-os kedvezményre jogosultak (a Tattini által gyártott, és 5%-os kedvezményre egyéb termékekre) további internetes vásárlásaikból.
  • Minden 5 és 10%-os törzsvásárlónk 20% kedvezményre jogosult a Tattini Top Termékek áraiból.

  A törzsvásárlói kedvezmények a nem akciós, Tattini által gyárotott termékekre érvényesek. A különféle kártyák nem vonhatók össze, egy személyhez csak egy kártya kapcsolódhat.

  Tetejére
 • Legyen Ön is viszonteladónk!

  Ha szerene Ön is a KLP által forgalmazott termékek viszonteladója lenni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, akár az oldal alján található elérhetőségeinken, akár ennek az űrlapnak a kitöltésével. Köszönjük.

  Tetejére
 • Rólunk mondták

  Itt néhány idézetet olvashat azoktól, akik már vásároltak nálunk:

  • Rendkívül gyorsan megkaptam az árut. Csak ajánlani tudom!

   Czfernek László, Veresegyház
   január 16.

  • A megrendelt termékeket már másnap kiszállították. Maximálisan elégedett voltam mindennel, máskor is fogok itt vásárolni.

   Visnyei Bettina, Látrány
   január 12.

  • A KLP Lovasfelszerelés webáruházának reakcióideje, úgy gondolom jelesre vizsgázott! Gyors, precíz, megbízható. Üdv: Bánki Loránd, Mór

   Bánki Loránd, Mór
   január 11.

  • Gyors és pontos volt a kiszállítás! Maximálisan elégedett vagyok! András

   Birinyi András, Táborfalva
   január 3.

  • Szuper és hihetetlen gyors csapat , rendelésem másnapján már délelőtt megkaptam a csomagot.

   Egy Meg Nem Nevezett Vásárlónk
   december 27.

  • Gyors,komunikatív, rugalmas máskor is szívesen vásárlok itt.

   Piri Virág, Nagyatád
   december 26.

  • Gyors , precíz szállítás és tökéletes ,kiváló minőségű termék , és azt kaptam amit a képen láttam! Köszönöm!

   Egy Meg Nem Nevezett Vásárlónk
   december 14.

  • Nagyon elégedett vevő vagyok, korrekt volt a KLP együttműködése. A rendelés után visszaigazolást kaptam, hogy a kiválasztott termék az árukészletben megtalálható és csak ezt követően kellett indítani a banki átutalást. A kiszállítás pontosan, az értesítésnek megfelelően, sértetlen csomagolásban érkezett. Több lovasfelszerelést vásároltam már az üzletben, az alkalmazottak mindig nagyon segítőkészek, udvariasak voltak. Szeretem kiváló minőségű termékeiket és a KLP- t.

   Puskás Péter, Budapest
   december 13.

  • A rendelést nagyon hamar feldolgozták és teljesítették. Rugalmasak és tartják a megbeszélteket! Ajánlani tudom!!

   Horváth Szabolcs, Győr
   november 10.

  • Kedves, figyelmes és nagyon gyors kiszolgálás, minőségi termékek. Tökéletesen elégedett vagyok, a nyerget használó fiam pedig végtelenül boldog! Köszönjük.

   Egy Meg Nem Nevezett Vásárlónk
   november 8.

  • A szállítás számomra kiváló volt. A termékekkel meg vagyok maximálisan elégedve. Az ügyfélszolgálatuk nagyon jó. Mégegyszer köszönöm.

   Egy Meg Nem Nevezett Vásárlónk
   október 31.

  • Nagyon gyorsan szükségem volt a termékre, ketten is segítettek, hogy minden rendben menjen, közben változott a kiszállítási cím, nem stimmelt a nyomonkövetési link, pánik... A cégvezető készséges volt, utánajárt, küldött sms-t és minden határidőre és hibátlanul zajlott. :) Köszönöm!

   Leikepné Molnár Judit,
   október 30.

  • A rendelésfelvétel és kiszállítás flottul megy, még soha nem volt problémám.

   Huschek Erika, Budapest
   október 9.

  • Villámgyors szállítás

   Németh Balázs, Mosonmagyaróvár
   október 8.

  • Tiszelt Lovasbolt,a rendelt termékeket időben,sértetlenül megkaptam.A rendelés során mindvégig minden folyamatról korrektül tájékoztattak ,amit ez úton is köszönök!Profi csapat! Üdvözlettel M.Sz

   Szerpák Mária, Hollandia
   október 2.

  • Nagyon korrekt a cég, hamar megérkeznek a termékek és ha bármi probléma adódik segítőkészek a munkatársak! Csak ajánlani tudom őket :)

   Pitkó Fruzsina, Vámosújfalu
   szeptember 30.

  • Maximálisan meg vagyok elégedve a kiszolgálással. Kedvesek, előzékenyek, gyorsak. Minden leendő vásárlónak ajánlom, mint szállitó partnert.

   Lendvay Erika, Budapest
   szeptember 26.

  • A rendelt áru meglepően gyorsan, épségben megérkezett. A szállító udvarias, korrekt volt. A csomagolás is a kívánalmaknak eleget tesz. Köszönöm a jó munkát, csak így tovább! ;-)

   Egy Meg Nem Nevezett Vásárlónk
   szeptember 5.

  • Kiváló minőségű termékek, segítőkész csapat, gyors kiszállítás

   Szűcs Bettina, Komárom
   augusztus 22.

  • Mindennel meg vagyunk elégedve, a gyermekem nagyon boldog, nekem ennél több nem kell!!!!

   Egy Meg Nem Nevezett Vásárlónk
   augusztus 16.

  Tetejére