Kengyel Tech Alu Diana Vadász

Tech Stirrups tsd (0215q03)
 • Kifutott termék
  • Kengyel Tech Alu Diana Vadász
   • Még nem értékelték.

  • Ez a termék már nem elérhető.

  • Kengyel Tech Alu Diana Vadász

   Diana - Tech Stirrups vadász kengyel, azoknak a lovasoknak akik az eleganciát és kényelmet keresik.

   A szabadalmaztatott Tech Stirrups kengyeleket teljes mértékben Olaszországban gyártják. Alumíniumból, rozsdamentes blokkolt csavarokkal készülnek. A betéteket nano-kerámia bevonattal látták el, a kengyelek maguk pedig 20 mikronos anodizáción esnek át, az esztétikum és első osztályú minőség érdekében.

   Tulajdonságok:
   - Betét méret: 125 mm hosszú x 65 mm széles (4 – 3/4”).
   - Súly: 300 gr.

   A betét szélesség és 4°-os dőlésszög kényelmes tartást biztosít, hosszabb használat esetén is. Az érdes felület pedig komolyabb erőkifejtés nélkül is tökéletes tapadást biztosít.

   A kengyelszíj nyílását olyan módon alakították ki, hogy a kengyelek mindig belelépésre alkalmas szögben állhassanak.

   A Tech Stirrups Diana vadász kengyel az elegancia és kényelem egyesítéséből született meg.

   Többször megismételt tesztek során, melyeket a súly és kialakítás együttes vizsgálatával végeztek, a Tech Stirrups kengyelek különlegesen kényelmesnek bizonyultak még hosszas használat esetén is.

   Azon kívül, hogy elkerülhető legyen a ló felsértése, és hogy ne sérüljön a felszerelés sem, az éleket teljesen lekerekítették. A Tech Stirrups kengyel betétek tapadó felülete olyan kialakítású, hogy ne maradjon meg rajta a sár és különlegesen jól használhatóak legyenek nedves időben is.

   A Tech Stirrups kengyelek a legapróbb részletekig alaposan ki vannak dolgozva, a Diana modellnél a kengyel különösen minimalista, mindenféle feliratot nélkülöz, így lehetőséget adva a lovasnak, hogy szabadon ízlésére alakíthassa. Ezt erősítik a klasszikus színek is, melyekben a kengyel elérhető.

   A Tech Stirrups kengyelek külseje a legapróbb részletekig meg lett tervezve. CNC gépeken készülnek, CAD-CAM technológiával tervezik őket, a csavarokat úgy építik be, hogy ne álljanak ki a felületből. A Tech Stirrups kengyelek engedélyezett anyagokból készülnek és újrahasznosított karton dobozokba csomagolják őket.

   Csomagolás előtt minden kengyelt terhelés tesztnek vetnek alá.

   Bár a csavarokat gyárilag megszorítják, azért ajánlott ezek ellenőrzése használat előtt.

   A Tech Stirrups kengyelek szabadalmi száma: 002286476-0001.

  • Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

   Tegye fel bátran!

Ajánlott termékek