Könyv: Dr. Gőblyös István - Tizenöt Mondat

kö89 (1203q02)
  • Könyv: Dr. Gőblyös István - Tizenöt Mondat
   • Még nem értékelték.

  • 9 950 Ft

   Az ár az ÁFÁ-t tartalmazza.

  • Könyv: Dr. Gőblyös István - Tizenöt Mondat

   Az Egyensúly, elengedettség, egyenesség című első kötet folytatása

   Az ország egyik elismert lókiképzője, dr. Gőblyös István, második könyvében, könnyen megérthető formában foglalja össze a lókiképzés legfontosabb alapelveit.

   A Tizenöt mondat az Egyensúly, Elengedettség, Egyenesség című könyv folytatása. Míg az első könyv a lókiképzés alapfogalmait foglalja össze, hogy az olvasóknak helyes elképzelésük alakuljon ki a lóval való foglalkozás egyes kérdéseiről, addig jelen második kötet azt az alapállást, azt az alapszemléletet segíti kifejleszteni, ami a helyes lókiképzés során elengedhetetlen.

   A lókiképzés alapelveinek ismerete a ló képzettségének minősítéséhez, elfogultságtól mentes értékeléséhez adnak támpontokat, fogódzkodót. Segítséget ad a kiképzés egyes lépéseinek megtervezésére, megvalósítására, a kiképzés során adódó problémák azonosítására, kijavításukra, akár a lovas számára ismeretlen, még meg nem tapasztalt helyzetekben is. Az alapelvek ismerete nélkül lehetetlen a lókiképzés, azok ismeretével viszont a csúcsokig el lehet jutni.

   A könyv a lókiképzés alapelveinek ismereteibe könnyen követhető módon, látványos képekkel vezeti be az olvasót, forgatása – az első kötethez hasonlóan – nem csak a lovasoknak, hanem szüleiknek, barátaiknak, családtagjaiknak is ajánlott, hogy jobban megértsék barátaik, családtagjaik szenvedélyét, vagy csupán gyönyörködjenek a kiadvány páratlan lovas fotóiban.

   Más néven: 15 mondat

  • Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

   Tegye fel bátran!
   • db

   • Bejelentkezett felhasználóink kívánság listájukhoz is hozzáadhatják a terméket.

Ajánlott termékek