Kengyel Tech Alu Aphrodite Díjlovas

Tech Stirrups tsap (0215r02)
 • Kifutott termék
  • Kengyel Tech Alu Aphrodite Díjlovas
   • 5 (1 szavazat)

  • Ez a termék már nem elérhető.

  • Kengyel Tech Alu Aphrodite Díjlovas

   Aphrodite - Tech Stirrups díjlovas kengyelek azoknak, akiknek nagyon fontos a precizitás.

   A szabadalmaztatott Tech Stirrups kengyeleket teljes mértékben Olaszországban gyártják. Alumíniumból, rozsdamentes blokkolt csavarokkal készülnek. A kengyelek 20 mikronos anodizáción esnek át, az esztétikum és az első osztályú minőség érdekében.

   Tulajdonságok:
   - Súly: 450 gr.
   - Betét méret: 120 mm hosszú x 50 mm széles (4-3/4”).

   A Tech Stirrups Aphrodite díjlovas kengyelek a betéttel tökéletes egységet alkotnak. A megnövelt stabilitást a különleges talprész biztosítja - a tökéletes tapadás a használat alatt végig megmarad, ugyanakkor a láb nem merevedik meg miatta.

   Az egyéb a piacon kapható kengyelektől eltérően a Tech Stirrups Aphrodite kengyeleket olyan tapadó felülettel látták el, mely különleges kommunikációt tesz lehetővé a lovas és a ló között, mivel a fogazatot olyan számítógép által tervezett szögben alakították ki, mely a lábaknak tökéletes mozgásszabadságot engedélyez.

   A kengyelszíj lyuk úgy lett kialakítva, hogy a kengyelt olyan pozícióban tartsa, melynél mindig könnyen fel lehet venni azt.

   Továbbá, hogy elkerülhető legyen a ló felsértése, és hogy ne sérüljön a felszerelés sem, az éleket teljesen lekerekítették.

   A Tech Stirrups kengyelek külseje a legapróbb részletekig meg lett tervezve. CNC gépeken készülnek, CAD-CAM technológiával tervezik őket, a csavarokat úgy építik be, hogy ne álljanak ki a felületből. A Tech Stirrups kengyelek engedélyezett anyagokból készülnek és újrahasznosított karton dobozokba csomagolják őket.

   Csomagolás előtt minden kengyelt terheléses tesztnek vetnek alá.

   Bár a csavarokat gyárilag megszorítják, azért ajánlott ezek ellenőrzése használat előtt.

  • Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

   Tegye fel bátran!

Ajánlott termékek