Tattini Lincoln ugró nyereg kompletten

Dátum: 2013 július 31.

Tattini Lincoln ugró nyereg kompletten

Most különlegesen nagy kedvezménnyel vásárolhatja meg a Tattini legújabb és legjobb ugrónyergét, ráadásul kiemelkedő minőségű kiegészítőkkel, kompletten felszerelve!

Az úgynevezett "Close Contact" nyergek közvetlen kapcsolatot biztosítanak a ló és lovas között, miközben a lovas ülését is teljesen felszabadítják. A közvetlenség oda-vissza igaz, a legkisebb testsúly áthelyezést és ülésváltoztatást megérzi a ló, ahogy a lovas is azonnal érzékeli a ló bármilyen feszességét vagy éppen elengedettségét. Azonnal reagálhatnak tehát egymás legkisebb rezdüléseire, mindenféle átviteli probléma vagy késleltés nélkül. Így ezeket a nyergeket összeszokott párosoknak vagy kifejezetten igényes lovasoknak ajánljuk, akik már teljesen biztosak ülésükben és tudásukban, illetve a legjobbat akarják lovuk és saját maguk számára. Legyen az élmény és a teljesítmény közös, az összhang pedig a lehető legnagyobb.

Tattini Lincoln ugró nyereg kompletten
A szett tartalma:

  • Tattini Lincoln ugró nyereg (barna, 17.5")
    Close contact ugró nyereg, barkás marhabőr üléssel és térdpárnákkal, nyomott bőrrel a különleges formájú nyeregszárnyakon. Acél megerősítésű fa nyeregváz, 28 cm-es markamra, első és hátsó térdtámaszok, optimális felfekvés, szoros illeszkedés, rozsdamentes kengyellakatok, kontrasztos fehér tűzések.
  • Tattini bőr heveder, elasztikus betoldással (barna, 135cm)
    Tattini hevederek kiváló minőségű bőrből, egy oldalon vagy mindkét oldalon elasztikus végződéssel. Rozsdamentes acélból készült görgős csatokkal.
  • Daslö kengyelszíj nylon erősítéssel (barna, 140cm)
    Bevarrott csattal, bőrrel borított, nem nyúló gurtni belsővel.
  • Színesre fújt acél kengyel (bézs)
    Színes kengyel rozsdamentes acélból, kengyelbetéttel. A festék ütés, kopás és időjárás ellenálló.
  • Tattini lovacskás nyeregalátét (bézs)
    100% pamut, 8 mm szivacs és 300 g-os polyester párnázással. Rombusz steppeléssel. Többszínű kontrasztos lovacskás hímzéssel.

A szett ára: 362.510 Ft helyett, most csak 299.000 Ft (Amíg a készlet tart!)

Link a termék adatlapjára: Tattini Lincoln ugró nyereg kompletten