Tattini Bristol ugró nyereg kompletten

Dátum: 2014 február 6.

Most különlegesen nagy kedvezménnyel vásárolhatja meg a Tattini egyik csúcsminőségű ugrónyergét, ráadásul kiemelkedő minőségű kiegészítőkkel, kompletten felszerelve!

Tattini Bristol ugró nyereg - Nem csak nagyon szép, nagyon jó is

A Tattini termékek azért rendkívül funkcionálisak, mert a tervezésükben és gyártási folyamat kialakításában minden esetben részt vesznek gyakorló lovasok is. Minden egyes új termék hosszú kísérletezést követően nyeri el végleges formáját. Ezért olyan részletgazdagok és lovas szempontból praktikusak a magas minőségük és precíz kivitelezésük mellett. A Tattini nem lenne 1860 óta az egyik legmegbízhatóbb európai lovas márka, ha egyszerűen csak szép lenne. Szép, igényes, dizájnos, olaszos és egyben praktikus, megbízható, időtálló is.

A Tattini saját gyártású nyergei közül a Bristol modellt azoknak fejlesztették ki, akik tudják, hogy a jó teljesítmény alapfeltétele a jó felszerelés. A már komolyan sportoló, a lovaglást aktívan űző, de még fiatal lovasoknak nagyon fontos, hogy ülésük biztosságát segítse a nyereg tökéletes kivitelezése – ebben segít a Bristol emelt térdtámasza és közepesen mélyre ültető kialakítása valamint az első/hátsó lábtámaszok. Az is fontos, hogy ha a lovas testfelépítése, combhossza, ülésmódja megváltozik, akkor ehhez a nyereg szintén alakítható legyen – erre is alkalmas a tépőzárak segítségével átállítható vagy éppen kivehető két lábtámasz.

Aki komolyan veszi a lovaglást, azt tudja, hogy mennyire fontos, hogy munka közben a lova és ő maga is jól érezhesse magát. Ehhez pedig elhanyagolhatatlan a kölcsönös kényelem, melyet a Bristol nyereg a puha párnázással, félkönnyű vázszerekezettel és elképesztően lágy barkás bőrfelületével garantál.

A szett további elemei is mind a legmagasabb minőséget képviselik. A kengyelszíj anyagában tökéletesen harmonizál a nyereg bőrével, nem nyúlik ki, mint a sima bőr kengyelszíjak, mert erős nylon gurtni a belseje. A kengyel rozsdamentes, kopás- és ütésálló, színében a nyeregalátéttel harmonizáló, mely szintén igen magas minőségű, vagyis légáteresztő, magas marrésszel szabott, a marfeltörés kockázatát minimalizálva. Méhsejtes bélésének köszönhetően ráadásul igen egyszerűen mosható. Az ívelt hevedert kifejezetten ugró munkához fejlesztették ki, vagyis hogy a ló az ugrás fölött a lábát ügyesen felkapva semmiképpen ne sebezze meg magát a patkóval. Továbbá a heveder félkarikákkal ellátott, hogy különböző segédszárakat is lehessen hozzá kapcsolni és természetesen tetszés szerint síkon is használható.

  • Tattini Bristol ugró nyereg kompletten
  • Tattini Bristol ugró nyereg kompletten
  • Tattini Bristol ugró nyereg kompletten
  • Tattini Bristol ugró nyereg kompletten
  • Tattini Bristol ugró nyereg kompletten
  • Tattini Bristol ugró nyereg kompletten

Tattini Bristol ugró nyereg kompletten

A szett tartalma:

  • Tattini Bristol ugró nyereg (fekete, 17")
    Close contact ugró nyereg, dupla barkás bőrből. Fa vázzal, extra komfortos közepesen mély üléssel, különleges támaszt nyújtó első- és hátsó-térdtámaszokkal, melyek tépőzár segítségével áthelyezhetők. Puha öntött szivacs töméssel, rozsdamentes acél kengyellakattal. A markamra 28 cm-es nyílású. A gyártó garanciát vállal a bőrmunkára, kivitelezésre egy évig, a vázra öt évig.
  • Daslö ívelt elasztikus bőr heveder (fekete, 125 cm)
    Kiváló minőségű bőr, ívelt forma, mindkét végén elasztikus, rozsdamentes csatokkal, félkarikákkal.
  • Tattini pólóütős steppelt nyeregalátét (barna/bézs, nagy)
    Színtartó pamutszövet (65 % pamut, 35 % polyester), megemelt marrésszel, felemás négyzetes és hullámos steppeléssel. Optimális izzadtság átengedő légáteresztő méhsejtes bélés, 0,40 cm-es puha szivacs és 300 gr-os polyfill tömés. Színárnyalatban eltérő zsinórozással, kerek Tattini logo pólóütőkkel.
  • Daslö kengyelszíj nylon erősítéssel (fekete, 140 cm)
    Bevarrott csattal, bőrrel borított, nem nyúló gurtni belsővel.
  • Színes acél kengyel (bézs, 12 cm)
    Színes kengyel rozsdamentes acélból, kengyelbetéttel. A festék ütés, kopás és időjárás ellenálló.

A szett ára: 392.820 Ft helyett, most csak 299.000 Ft (Amíg a készlet tart!)

Link a termék adatlapjára: Tattini Bristol ugró nyereg kompletten