Megújult Tattini és Daslö lovaglónadrágok

Dátum: 2014 június 16.

Ultra könnyű nyári nadrágok, vagány szabások és színek, elasztikus betoldások...

Tekintse meg a legújabb Tattini és Daslö lovaglónadrágokat. A professzionális, legmagasabb kategóriájú verseny modellektől, a mindennapi viseletre alkalmas és a hobbi célra használatos modellekig a teljes termékpaletta megújult és kibővült.

Csúcs kategóriás modellek

  • Tattini professzionális női lovaglónadrágTattini professzionális női lovaglónadrág
    A legújabb generációs softshell anyagból a Schoellertől: 4 irányban nyúlik, a nedvességet szabályozza, víz és szél taszító. Különlegesen nyúlékony softshell betoldásokkal a láb mentén végig, a bokánál és hátul, a derékpánt alatt. Csúszásmentes és jól-tapadó foltokkal a maximális kényelemért. Gombos hátsó zsebekkel, rejtett cipzáras bal első zsebbel és lapos varrásokkal a tökéletes kényelemért. Az oldalán Tattini írással és kis Tattini logóval készül.

    Ára: 74 000 Ft

  • Tattini Edera ultra könnyű női lovaglónadrágTattini Edera ultra könnyű női lovaglónadrág
    Ultra könnyű súlyú, elasztikus mikroszálas anyagból készül, hogy maximális kényelmet nyújtson meleg időben. Hi-tech anyag: vízálló, lélegző, könnyen és gyorsan száradó, ultra könnyű, érintésre puha és elasztikus. Strasszokkal díszített patentos gombokkal elöl és hátul. Különleges csúszásgátló szilikonnal a térdeknél a belső részen, szegéssel a teljes lábhosszon elöl, valamint elasztikus betéttel a bokánál. Mindkét hátsó zseben hímzés díszíti.

    Ára: 37 560 Ft

  • Tattini professzionális férfi lovaglónadrágTattini professzionális férfi lovaglónadrág
    Tattini professzionális férfi lovaglónadrág a legújabb generációs softshell anyagból a Schoellertől: 4 irányban nyúlik, a nedvességet szabályozza, víz és szél taszító. Feszített és formázott betétekkel a bokánál. Csúszásmentes és jól-tapadó foltokkal és lapos varrásokkal a maximális kényelemért. A nadrág cipzáras zsebbel, az oldalán Tattini írással és kis Tattini logóval készül.

    Ára: 79 030 Ft


Magas minőségű, de mindennapi használatra is alkalmas modellek

  • Tattini Altea női lovaglónadrágTattini Altea női lovaglónadrág
    Könnyű, hi-tech, két irányban nyúlékony mikroszálas anyagból. Elegáns, az anyaggal megegyező árnyalatú, pikkely szerű rátétekkel elöl és hátul a zsebeknél. Elasztikus betétekkel a bokánál és elasztikus Daewoo hasított bőr borítással a térdfoltoknál. A lábszáron ezüst Lurex Tattini hímzés díszíti.

    Ára: 25.010,- Ft

  • Daslö Extra Ninfa mikroszálas női lovaglónadrágDaslö Extra Ninfa mikroszálas női lovaglónadrág
    Daslö Extra Ninfa női lovaglónadrág mikroszálas anyagból. Két első zsebbel, két cipzáras hátsó zsebbel, megerősített velúr térdfoltokkal és elasztikus betéttel a bokáknál. Daslö Gold by Tattini felirattal a bal lábszáron.

    Ára: 18.420,- Ft

  • Daslö Extra Orfeo mikroszálas férfi lovaglónadrágDaslö Extra Orfeo mikroszálas férfi lovaglónadrág
    Daslö Extra Orfeo férfi lovaglónadrág mikroszálas anyagból. Két első zsebbel, két cipzáras hátsó zsebbel, megerősített velúr térdfoltokkal és elasztikus betéttel a bokáknál. Daslö Gold by Tattini felirattal a bal lábszáron.

    Ára: 19.700,- Ft


Hobbi célra ajánlott, divatos és elegáns modellek

  • Tattini Jeans női lovaglónadrágTattini Jeans női lovaglónadrág
    Mosott farmer hatású, hi-tech, két irányban nyúlékony mikroszálas anyagból készül a maximális kényelem érdekében. Elasztikus betéttel a bokánál és elasztikus Daewoo hasított bőr borítással a térdfoltoknál. A zsebeken kristályos szegecsek és hátul a deréknál eko-bőr Tattini címke gazdagítja.

    Ára: 25.520,- Ft

  • Tattini Cloe női lovaglónadrágTattini Cloe női lovaglónadrág
    Könnyű, hi-tech és két irányban nyúlékony mikroszálas anyagból. Elegáns Lurex mintázat és kristályok díszítik. Elasztikus betéttel a bokánál és elasztikus Daewoo hasított bőr borítással a térdfoltoknál. Ezüst Lurex Tattini hímzés díszíti a zseb alatt.

    Ára: 25.010,- Ft

  • Daslö Military könnyű női lovaglónadrágDaslö Military könnyű női lovaglónadrág
    Elasztikus pamutból, terepszínű mintázattal. Elütő színű varrással és az első zsebeken rózsaszín szegéssel készül. Jeans szabás, a hátsó zsebek patentosak és elasztikus betétekkel a bokáknál. A bal lábon rózsaszín Daslö felirat díszíti.

    Ára: 16.140,- Ft


Megújult korábbi modellek

Mostantól több modell is elérhető a kényelmes és praktikus elasztikus végződéssel, amely eddig csak a Tattini csúcsminőségű lovaglónadrágjaira volt jellemző. Az elasztikus betoldás szabását ráadásul úgy változtatták meg, hogy még kényelmesebb legyen a bokacsontnál és sehol ne vágja vagy dörzsölje a lábszárat.

  • Tattini Kenzia térdbőrös női lovaglónadrágTattini Kenzia térdbőrös női lovaglónadrág
    Különleges hi-tech anyagokból készült: 16% Coolmax, 79% Tactel, 5% elasztán és Daewoo bőr térdfoltok. A Coolmax és a Tactel anyag együtt víztaszító és légáteresztő hatású, rendkívül hűvös, puha és kényelmes viselet. A lovaglónadrágot elütő színű hímzett logó díszíti a jobb zseb fölött és Tattini riding felirat a bal csípőnél. Az új modellnek elasztikus betét van a bokájánál.

    Ára: 30.980,- Ft

  • Daslö két színű női lovaglónadrágDaslö két színű női lovaglónadrág
    Sztreccs hurkolt pamut anyag, szűk szabás, elütő színű hasítottbőr térdfoltokkal. Az 2014-es modellek már a bokánál lycra betéttel készülnek.

    Ára: 12.080,- Ft

  • Daslö könnyű férfi lovaglónadrág 2014Daslö könnyű férfi lovaglónadrág 2014
    Sztreccs hurkolt pamut könnyű anyag, bővített szabás, elöl berakásokkal, patenttal záródó két zseb elöl, hátul cipzáras zseb, térdeken önfoltok. Háromszög alakú elasztikus betéttel a bokánál.

    Ára: 10.840,- Ft

  • Daslö könnyű gyerek lovaglónadrág 2014Daslö könnyű gyerek lovaglónadrág 2014
    Sztreccs hurkolt pamut könnyű anyag, szűk szabás, önfoltos. Háromszög alakú elasztikus betéttel a bokánál.

    Ára: 8.110,- Ft

  • Daslö könnyű színes női lovaglónadrág 2014Daslö könnyű színes női lovaglónadrág 2014
    Sztreccs hurkolt pamut könnyű anyag, karcsúsított szabás, önfoltos. Háromszög alakú elasztikus betéttel a bokánál.

    Ára: 9.180,- Ft