Tattini és Daslö marvédők

Dátum: július 13.

Megérkezett a marvédők legújabb generációja - az anti-trauma marvédő a Tattinitől. Amennyiben nyerge nem illeszkedik a lovára tökéletesen, de nem tervez modellváltást, esetleg ha lovának hátizomzata annyira egyedi, hogy nem talál rá megfelelő nyerget, akkor használjon marvédőt, hogy lova számára is kényelmessé tegye a közös munkát.

A Tattini nagyon széles skálán gyárt marvédőket, hogy minden felmerülő igényre és problémára megoldást tudjon nyújtani: legegyszerűbb zselés alátétektől, a mű- és bárányszőrös kiegészítőkig.

Az egyes modellek nem csak színben és anyagban különböznek, de abban is, hogy a nyerget hol támasztják fel, a legújabb típus, a Tattini Báránybőr Anti-Trauma Marvédő pedig egy különleges csúszásgátló anyaggal van ellátva, amely puha, kényelmes, lélegző, bőrkímélő és hipoallergén.

Újdonság

 • Marvédő Báránybőr Anti-Trauma TattiniMarvédő Báránybőr Anti-Trauma Tattini
  Tiszta ausztrál báránybőr marvédő csúszásgátló anyaggal, puha és kényelmes, lélegző, bőrkímélő és hipoallergén. Egy belső hab párnával rendelkezik, amely mind a ló, mind a lovas kényelmét szolgálja.
  Ára: 32 350 Ft

Már bevált modellek

 • Marvédő Zselés Báránybőrrel TattiniMarvédő Zselés Báránybőrrel Tattini
  Kiváló minőségű valódi báránybőrből, hátul visszahajtott gömbölyítéssel. Speciális zselés középrésszel, mely nagyon puha, kényelmes és időtálló. A szellőzőnyílások biztosítják a kiváló légáteresztést.
  Ára: 37 130 Ft
 • Marvédő Báránybőr TattiniMarvédő Báránybőr Tattini
  Valódi ausztrál báránybőr pamut rátéttel. Rendkívül puha és kényelmes, légáteresztő, nem dörzsöl, nem allergizál. A belső szivacs kamra garantálja a kényelmet lónak és lovasnak egyaránt.

  Méret: nagy
  Ára: 27 740 Ft
 • Marvédő Zselés Műszőrrel DaslöMarvédő Zselés Műszőrrel Daslö
  Daslö zselés marvédő, műszőr alátéttel.
  Ára: 28 080 Ft
 • Marvédő Zselés Elöl Emelő TattiniMarvédő Zselés Elöl Emelő Tattini
  Anyaga speciálisan puha, kényelmes és tartós gél formula. Elöl emelt a nagyobb kényelem érdekében. Lyukakkal látták el, hogy a lovat szárazon tartsa.
  Ára: 19 550 Ft
 • Marvédő Zselés Tattini ÚjMarvédő Zselés Tattini Új
  Tattini zselés marvédő új anyagból. Magas minőség, hosszú élettartam, könnyen tisztítható (kézzel mosható, hideg vízben finom szappannal). Új lyukformával. Újrahasznosítható anyagból.

  Méretek:
  - hossz: kb. 52 cm
  - vastagság: 1 cm
  Ára: 15 280 Ft
 • Marvédő Zselés DaslöMarvédő Zselés Daslö
  Zselés marvédelem a Daslötől. Anatómiai és elmozdulás elleni védelem. A maximális kényelemért lónak és lovasnak egyaránt.
  Ára: 11 360 Ft

További marvédők:
Angol lovaglás / Marvédők