Tattini és Daslö marvédők

Dátum: 2017 július 13.

Megérkezett a marvédők legújabb generációja - az anti-trauma marvédő a Tattinitől. Amennyiben nyerge nem illeszkedik a lovára tökéletesen, de nem tervez modellváltást, esetleg ha lovának hátizomzata annyira egyedi, hogy nem talál rá megfelelő nyerget, akkor használjon marvédőt, hogy lova számára is kényelmessé tegye a közös munkát.

A Tattini nagyon széles skálán gyárt marvédőket, hogy minden felmerülő igényre és problémára megoldást tudjon nyújtani: legegyszerűbb zselés alátétektől, a mű- és bárányszőrös kiegészítőkig.

Az egyes modellek nem csak színben és anyagban különböznek, de abban is, hogy a nyerget hol támasztják fel, a legújabb típus, a Tattini Báránybőr Anti-Trauma Marvédő pedig egy különleges csúszásgátló anyaggal van ellátva, amely puha, kényelmes, lélegző, bőrkímélő és hipoallergén.

Újdonság

  • Marvédő Báránybőr Anti-Trauma Tattini (M-Es)Marvédő Báránybőr Anti-Trauma Tattini (M-Es)
    Tiszta ausztrál báránybőr csúszás mentes anyaggal kombinálva. Puha, kényelmes, légáteresztő, nem dörzsöl és hypoalergén. Markamra résznél szivacs bélelés, mely kényelmet nyújt lónak és lovasnak egyaránt.
    Ára: 48 670 Ft

Már bevált modellek

  • Marvédő Zselés Báránybőrrel TattiniMarvédő Zselés Báránybőrrel Tattini
    Kiváló minőségű báránybőr a marnál és a hátsó kápa körül, valamint a marvédő alján. Kényelmes, ellenálló zselés betét, mely lyukacsos kialakítású, hogy átszellőzhessen.
    Ára: 67 760 Ft
  • Marvédő Báránybőr Tattini (M.es Méret)Marvédő Báránybőr Tattini (M.es Méret)
    Valódi ausztrál báránybőr pamut rátéttel. Rendkívül puha és kényelmes, légáteresztő, nem dörzsöl, nem allergizál. A belső szivacs kamra garantálja a kényelmet lónak és lovasnak egyaránt.

    Méret: nagy
    Ára: 45 220 Ft
  • Marvédő Zselés Műszőrrel DaslöMarvédő Zselés Műszőrrel Daslö
    Daslö zselés marvédő, műszőr alátéttel.
    Ára: 30 500 Ft
  • Marvédő Zselés Elöl Emelő TattiniMarvédő Zselés Elöl Emelő Tattini
    Anyaga speciálisan puha, kényelmes és tartós gél formula. Elöl emelt a nagyobb kényelem érdekében. Lyukakkal látták el, hogy a lovat szárazon tartsa.
    Ára: 37 260 Ft
  • Marvédő Zselés Tattini ÚjMarvédő Zselés Tattini Új
    Tattini zselés marvédő új anyagból. Magas minőség, hosszú élettartam, könnyen tisztítható (kézzel mosható, hideg vízben finom szappannal). Új lyukformával. Újrahasznosítható anyagból.

    Méretek:
    - hossz: kb. 52 cm
    - vastagság: 1 cm
    Ára: 22 190 Ft
  • Marvédő Zselés DaslöMarvédő Zselés Daslö
    Zselés marvédelem a Daslötől. Anatómiai és elmozdulás elleni védelem. A maximális kényelemért lónak és lovasnak egyaránt.
    Ára: 19 950 Ft

További marvédők:
Angol lovaglás / Marvédők