Táp Széna/here Josera

Josera L710367 (1304i01)
 • Kifutott termék
  • Táp Széna/here Josera
   • Még nem értékelték.

  • Ez a termék már nem elérhető.

  • Táp Széna/here Josera

   Csökkentett cukor és keményítő tartalmú tápkiegészítő lovak számára, amelyek hajlamosak a takarmányozásból eredő anyagcsere zavarokra.

   A JOSERA széna/here finomság keverék egy könnyű és alacsony szénhidráttartalmú étrend a lovak számára. Az alacsony keményítő és cukortartalomnak és a magas rost tartalmának köszönhetően ideális olyan lovak számára, amelyek hajlamosak a takarmánnyal összefüggő metabolikus rendellenességekre és az elhízásra. Természetes gyógynövényekből készül, melyek tartalmazzák a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket.

   A magas rosttartalom miatt a JOSERA széna/here finomság keverék könnyen emészthető a lónak. A rostok biztosítják a harmonikus vastagbél-flórát, és megakadályozzák az esetleges korábbi emésztési problémák kiújulását.

   Etetés ajánlás:
   Terheléstől függően 150 - 400g per 100kg testtömeg per nap, az energiaszükséglet kielégítésére.

   Tartalmaz:
   Lucerna liszt 51,2%; Almatörköly 10,4%; Rizskorpaolaj 10,2%; Lucerna szárítva (széna) 8,3%; Lenmag 3,9%; Szentjánoskenyér, szárított 2,7%; Lignocellulóz 2,6%; Sunflower 2,3%; A cukorrépa melasz 1,5%; Kalcium-karbonát 1,3%; Pea pehely 0,9%; Nátrium-klorid 0,5%; Máriatövis 0,3%; Articsóka 0,3%; Gyermekláncfű 0,3%; Zabkorpa 0,2%; Dikalcium-foszfát 0,1%; Búzakorpa 0,1%

  • Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

   Tegye fel bátran!

Ajánlott termékek