Wintec nyereg választék

Dátum: 2014 november 12.

Fele súly és dupla élvezet – A wintec piacra dobta új többcélú nyereg-modelljeit

Tapasztalja meg a tökéletes kényelmet a lovaglásban. Nem csak Ön, a lova is - a legújabb, szuper könnyű Wintec nyergekkel. Tartós, időjárás-álló, hi-tech, egyszerűen ápolható anyagok, amelyekből ezek a nyergek készülnek elképesztően igényesek és kényelmesek. Kevesebb, mint fele a súlyuk, mint az átlagos nyergeknek és a legújabb lehetőséggel - vagyis a cserélhető hátsó-kápa díszítéssel a Wintec tényleg az egyik legjobb dolog, ami a lóval és a lovassal történhet.

  • Nyereg Többcélú D'lux WintecliteNyereg Többcélú D'lux WintecLite

    A különlegesen könnyű súlyú WintecLite többcélú D'Lux nyerget a különleges Equi-suede anyag borítja, mely kiváló tapadást biztosít, ezenkívül a nyereg puha neoprén béléssel van ellátva. Ideális választás akár hobby lovagláshoz, vagy akár többféle szakághoz is.

  • Nyereg Többcélú WintecliteNyereg Többcélú WintecLite

    A különlegesen könnyű súlyú WintecLite többcélú nyerget az új "Equifabric" borítással rendelkezik, mely egy igazán tartós anyag. Továbbá puha neoprén elemek is vannak rajta és "Equisuede" betétek a szárnyon. Ideális választás akár hobby lovagláshoz, vagy akár többféle szakághoz is.

A WintecLite nyergek nem csak hi-tech, időjárás állók, tartós és könnyen tisztán tarthatók, hanem még könnyebb, kényelmesebb és cserélhető hátlappal is rendelkeznek!

Tulajdonságok:

  • Hosszított heveder pontok: kényelmesebben használhatók és kevesebb problémát fognak okozni, hiszen a heveder csatok nem a szárny alatt helyezkednek el.
  • Megújult elemek: lejjebb vannak és szélesebbek a magasabb kényelem érdekében, neoprén betétekkel.
  • Flexibloc® rendszer
  • EASY-CHANGE® Fit Solution, azaz kiemelkedő egyedi alakíthatóság
  • EASY-CHANGE® marvas rendszer
  • EASY-CHANGE® Riser rendszer
  • "CAIR" párnázással
  • Egyedülálló könnyen cserélhető és egyedivé tehető hátlappal

A nyergek egy rájuk illesztett piros, fehér, zöld hátlappal és egy tartalék sima fekete hátlappal érkeznek, mely könnyen egyedivé tehető, például hímzéssel.

További rendelhető hátlapok:

Korábbi Wintec-nyereg választék szakáganként:


Díjlovas:

Prémium kategóriájú, Isabell Werth nevével fémjelzett dresszúr nyereg komoly lóhoz, komoly lovasoknak, valamint ár-érték arányban kiemelkedően jó ajánlatként a Wintec 250-es díjlovas nyerge gyakorló nyeregnek.

  • Nyereg Díjlovas Wintec IsabellNyereg Díjlovas Wintec Isabell

    Az "Isabell Seat", jellemzője a nagyon keskeny és mély középrészű ülés, az Equigrip térdtámaszokkal hangsúlyos a close contact kapcsolat, süllyesztett a kengyelszíj csatorna, így nincs a lovas lába útjában, az állítható Y hevederezéssel a nyereg eleje és hátulja külön rögzíthető, az ergonomikus kengyellakat nem nyomja a combot, széles, kényelmes térdpárnák, állítható Flexibloc támaszok.

  • Nyereg Díjlovas Wintec 250Nyereg Díjlovas Wintec 250

    Klasszikus modell műbőrből, mely úgy néz ki, mintha igazi lenne, ugyanúgy tapad, de ellenáll a legrosszabb időjárási viszonyoknak is, és mindezt a legkevesebb gondozás mellett. A nyereg kiválóan megfelel díjlovas karrierjüket kezdő lovasok számára, és segít hogy a korrekt ülés kialakulhasson.


Galopp:

  • Nyereg Galopp Tréning WintecNyereg Galopp Tréning Wintec

    Ez az igazán könnyű súlyú tréning nyereg ideális választás azoknak az edzőknek, akik a teljes vázat részesítik előnyben. Tradicionális gyűjtő panellel, rugalmas és formázott vázzal, megerősített kengyel lyukakkal valamint tartós, időjárás álló és könnyen tisztítható anyagok felhasználásával készül.


Túra:

A távlovas és túralovas célokra alkalmas nyergek elsődleges tulajdonsága, hogy rendkívül könnyűek és optimálisan osztják el a lovas súlyát a ló hátán. A Wintec túra- és távlovas nyergek ezen kívül még számtalan előnyt biztosítanak.

  • Nyereg Távlovas Wintec Pro Flexi HátsótámasszalNyereg Távlovas Wintec Pro Flexi Hátsótámasszal

    Elsőosztályú nyereg, melyet a túralovaglás magas elvárásainak megfelelően terveztek. Élvonalbeli újításokat alkalmaztak a készítésekor, hogy ezzel biztosítsák a korábban elképzelhetetlen együttes kényelmét a lónak és lovasnak.

  • Nyereg Túra Wintec ProNyereg Túra Wintec Pro

    Ideális a hosszú barangolásokhoz. A különlegesen túlnyújtott ívelt felfekvések szétosztják a testsúlyt a ló hátán. Easy Change Gullet cserélhető marvas rendszerrel, nagyon könnyű súlyú.


Univerzális:

Az új Winteclite nyergeken kívül (amelyek korábban az 500-as alnéven voltak ismertek), a régóta bevált modelljét, a 250-es nyerget továbbfejlesztett változatban is tovább forgalmazza az ausztrál gyártó. Valamint néhány utolsó darab még van üzleteinkben készleten a klasszikus 500-as típusból is.

  • Nyereg Többcélú Wintec 250Nyereg Többcélú Wintec 250

    Újratervezett Wintec 250 nyereg, high-tech külsővel. Jellemzői: Easy-Change® Gullet cserélhető marvas rendszer

  • Nyereg Többcélú Wintec 500Nyereg Többcélú Wintec 500

    Az ülés és a nyeregszárnyak tartós "Equileather" anyagból, vízlepergető és egyszerű tisztán tartani. "Elastiflex" nyeregvázzal. "Equisuede" betétek biztosítják a maximális tapadást. "Equigrip" tömések - kivételes stabilitás. Új ergonomikus Stirrup Bars® kengyellakatok segítik a közvetlenebb kapcsolatot. Állítható Flexibloc térdtámaszok. CAIR® légpárnákkal és Easy Change Gullet cserélhető marvas rendszerrel.


Póni lovaglás

Ez a gyermekeknek szánt Wintec póni nyereg a kellő kényelmet és segítséget adja a legfiatalabb lovasoknak, hogy megfelelő lovaglási szokásokat és ülést tanulhassanak, már az első alkalomtól kezdve.

  • Nyereg Póni WintecNyereg Póni Wintec

    Ezt az igazán könnyű 13 collos nyerget tépőzáras panelekkel látták el, melyek segítségével többféle lovon vagy pónin is használható lesz. Kiemelt jellemzők: nyereg design, beépített kapaszkodó, tépőzárak, dupla hevederszíjak, farmatring bujtató, könnyű súly, időjárás álló és könnyen tisztán tartható.