Élvezetes lovaglás új Tattini nyergekben

Dátum: 2021 március 20.

Bristol

A hagyományos, igen kedvelt vadász nyereg trendy olaszos megjelenéssel. Ha szívesen megugrod ami eléd kerül terepen vagy karámban. Ha sokat dolgozol járóiskolán, cavalettin. Ha lovaddal együtt jó ugró párost alkottok vagy legalábbis ez a cél.

  • Nyereg Tattini BristolNyereg Tattini Bristol
    Klasszikus close contact sokoldalú vadász nyereg: ugró, military és tereplovagláshoz. Közepesen mély, rendkívül kényelmes ülés, mely biztos kapcsolatot és állandó egyensúlyi helyzetet garantál. Tépőzárral megfelelő pozícióba állítnató térd és vádli támasz biztonságot és egyben folyamatos kontrolt eredményez.
    Hagyományos laminált fa váz acél laprugó erősítéssel, biztonsági kengyellakatok. Olajos, puha borjúbőr, formázott habszivacs tömések.

    Ára: 499 900 Ft

Liverpool

Ha szereted kiülni a dolgokat, ha lovad igényli a támogatást, ha edződ még korrigálna az üléseden - ebben a nyeregben megtalálod az egyensúlyt és a kényelmet, így lovad is elégedetten megy majd előre.

  • Nyereg Tattini LiverpoolNyereg Tattini Liverpool
    Egyensúly, kényelem és minőség kombinációja tökéletes eredményhez vezetett ennél a kerek kápás, közepesen mély ülésű, hosszított nyeregszárnyas nyeregnél, mely mindennapos lovagláshoz ajánlott. Tépőzáras térd és vádli támasz a legjobb egyensúlyi pozíciót eredményezi, biztonságot és állandó ló feletti kontrolt nyújt. Hagyományos laminált fa váz acél laprugós erősítéssel, biztonsági kengyellakatok. Olajos, puha borjúbőr, formázott habszivacs tömések.

    Ára: 499 900 Ft

London

Ha mások látnak ebben a nyeregben lovagolni, azt hiszik ez az egész nagyon egyszerű lehet. Sallangmentesen, könnyedén - csak ti ketten tudjátok mennyi gyakorlás, összeszokás, jó időben adott rövid, de pontos segítség van emögött.

  • Nyereg Tattini LondonNyereg Tattini London
    Francia típusú, vágott hátsó kápás close contact nyereg. Ez a kemény peremű nyeregszerkezet kikényszeríti a könnyebb, lazább, a ló hátának több szabadságot nyújtó ülést. Tépőzáras térd és vádli támasz a legjobb egyensúlyi pozíciót eredményezi, biztonságot és állandó ló feletti kontrolt nyújt. Hagyományos laminált fa váz acél laprugós erősítéssel, biztonsági kengyellakatok. Olajos, puha borjúbőr, formázott habszivacs tömések.

    Ára: 499 900 Ft