Thermo és műszőr béléses csizmákkal a hideg ellen

Dátum: 2015 november 4.

Úgy érzi, elfagynak a lábujjai lovaglás közben? Nem tud már annyi zoknit felvenni, hogy elég meleg legyen a lábfejének? Nem mer leugrani a lóról, mert fél a fájdalomtól? Itt a megoldás a problémájára: Loesdau és ELT (Waldhausen) téli csizmák széles választékban, idén már igényes bőr kivitelezésben is!

Új típus

Portugáliában készített, vastag olajos bőrből, elasztikus betoldásokkal a vádlinál, műszőr béléssel nem csak a talp részen, de az egész lábszáron is.

  • ELT téli bélelt bőr lovaglócsizmaELT téli bélelt bőr lovaglócsizma
    Bélelt, strapabíró téli lovaglócsizma, meleg és finom polár béléssel. Különlegesen kényelmes viselet a sima, olajos nubuk bőrnek köszönhetően. Divatos perforált rátéttel a lábszár mentén. Kényelmes elasztikus betétekkel a csizmákban. Csúszásmentes talppal, lovagláshoz kialakított sarokkal. Rendelésre barna színben is.

Már bevált modellek

Régóta bevált modellek, kiváló visszajelzésekkel.

  • Loesdau thermo póló lovaglócsizmaLoesdau thermo póló lovaglócsizma
    Elegáns kültéri lovaglócsizma a hideg napokra. Elasztikus első fűzéssel és hosszú cipzárral a hátulján. A csizmaszár steppelt nejlon anyagból készült, sima poliészter béléssel. A lábfej kívül vízhatlan műbőr, talpa tartós gumiból készült, a sarok pedig megerősített és lovagláshoz kialakított.
  • Loesdau thermo csizmaLoesdau thermo csizma
    Téli csizma, vízálló PVC alsó résszel, csúszásgátló talppal, gyapjú béléssel. A lovas biztonsága érdekében a lovaglócsizmán 5 ponton a kötőelemeknél fényvisszaverő csíkok találhatóak. Lovak körüli használatra, futószárazáshoz, rövid sétalovagláshoz ajánljuk. A széles lábfejkiképzés kengyelben balesetveszélyes lehet!
  • Black-Forest téli jodhpurs lovaglócipő, báránybőr bélésselBlack-Forest téli jodhpurs lovaglócipő, báránybőr béléssel
    Meleg és kényelmes téli jodhpurs cipő. A strapabíró és rusztikus olajozott bőr, a báránybőr béléssel tökéletes kombináció a hideg napokon. Csúszásmentes és kengyelhez illeszkedő kialakítású talppal készül.

Kifutó modell

  • ELT Helsinki thermo csizmaELT Helsinki thermo csizma
    Gumi lábrész és bőr lábszár a legnagyobb kényelemért a rossz időjárási viszonyok között is. A talp csúszásmentes, a lábszárt borító bőr pedig tökéletes hőszigetelő. Széles tépőzárakkal rögzíthető, és a meleg Thinsulate bélés biztosítja a kellemes lábhőmérsékletet. Tökéletes viselet ősszel és télen!

Tekintse meg téli lovaglónadrágjainkat is:
Keresés: thermo