Tattini télikabátok tollbéléssel

Dátum: 2016 november 9.

Hordjon Tattini kabátot a lovardában vagy az utcán!

A Tattini kabátok kiváló minőségű termékek, kívül könnyű szatén nylonból, amely nem suhog, belül meleg kacsa- illetve libatoll béléssel. Anyaguk annyira könnyű és kényelmes, hogy nem adnak „pufi” érzetet. Rendkívül puhák és kiválóan szigetelnek a különleges bélésnek köszönhetően, amely a test hőmérsékletét állandó szinten tartja. Mindegyik szabott derekú modell, amely hangsúlyozza a derekat és a csípőt. Kapucnijuk praktikus, lecsatolható.

  • Dzseki Női Andria Kontrasztos Pufi Tattini
  • Lovas Dzseki Tollas Női Lodi Super Könnyű Tattini
  • Dzseki Uniszex Terepmintás Tollbéléssel Grosseto Tattini
  • Lovas Dzseki Tollas Női Lodi Super Könnyű Tattini
  • Dzseki Női Andria Kontrasztos Pufi Tattini
  • Lovas Dzseki Tollas Női Lodi Super Könnyű Tattini
  • Dzseki Uniszex Terepmintás Tollbéléssel Grosseto Tattini
  • Lovas Dzseki Tollas Női Lodi Super Könnyű Tattini

Tattini téli dzsekik:

  • Dzseki Női Andria Kontrasztos Pufi TattiniDzseki Női Andria Kontrasztos Pufi Tattini
    Kiváló minőségű, fényes és ultrakönnyű pehely-biztos nylonból készült, rendkívül puha és kiválóan szigetelő fehér libatollal bélelve, ami a test hőmérsékletét állandó szinten tartja. Elütő színű szegés és cipzárak, szín azonos lycra ujjvégek díszítik. Magasított nyakkal és lecsatolható kapucnival készül, ami oldal irányba és hátul is állítható. Két első zsebbel, cipzáras szellőzőkkel az ujjakon és belül lycra ujjvégekkel gyártják. Szűkített derekú, rombusz steppelésű test és haránt steppelt ujjak. Remekül díszítik a cipzárhúzók, a belső jelvény és a külső logó a bal vállon.
    Ára: 52 920 Ft
  • Lovas Dzseki Tollas Női Lodi Super Könnyű TattiniLovas Dzseki Tollas Női Lodi Super Könnyű Tattini
    Kiváló minőségű termék, ultra-könnyű szatén nylonból, meleg kacsatoll béléssel, mely állandó szinten tartja a testhőmérsékletet. Magas gallérral és lecsatolható kapucnival készül, mely állítható oldalt és hátul is. Középen kétirányú YKK cipzár, három első zseb, elütő színű cipzárral, a csuklóknál kívül cipzár, belül lycra anyag található.

    Szabott derekú modell, mely hangsúlyozza a derekat és a csípőt. Továbbá elütő színű bélés és különleges részletek díszítik, mint a cipzár húzók, belső címke és Tattini jelvény kívül.
    Ára: 55 390 Ft
  • Dzseki Uniszex Terepmintás Tollbéléssel Grosseto TattiniDzseki Uniszex Terepmintás Tollbéléssel Grosseto Tattini
    Szuper könnyű pehely bomber dzseki, steppelt terepmintázattal.
    100% poliészter 30% fehér kacsa és 70% fehér liba toll béléssel. Elütő arany színű szegéssel, lecsatolható kapucnival, cipzáras zsebbel mell magasságban és két cipzáras szebbel lejjebb, melyeknek szintén elütő színű szegélye van. Lycra sztreccs anyag a kapucninál, a csuklóknál és a deréknál. Tattini jelvény az ujján.
    Ára: 41 310 Ft

További hasonló termékeket a Ruházat / Dzsekik termékcsoportban találhat.