Tattini szilikon foltos lovaglónadrágok

Dátum: 2016 április 5.

Az Európában már nagy sikernek örvendő szilikon térdfoltos lovaglónadrágok új generációját kínálja a Tattini. Az eddigi női modellek mellett már férfiaknak és kislányoknak is elérhető ez a típus, illetve a legújabbak pöttyös és pillangó mintájú folttal készülnek a hölgyek számára.

Női nadrágok

  • Lovaglónadrág Női Felce TattiniLovaglónadrág Női Felce Tattini
    Szűk szabású lovaglónadrág formázott üleppel. Hi-tech anyagból készül (25% mikrószál, 67% pamut, 8% elasztán), pöttyös szilikon térdfoltokkal. Virágos mintázattal és a zsebeknél valamint az öv bújtatóknál kristályos díszítéssel és Tattini hímzéssel a zsebeknél. Sztreccs betéttel a bokánál.
  • Lovaglónadrág Női Betulla TattiniLovaglónadrág Női Betulla Tattini
    Szűk szabású lovaglónadrág formázott üleppel. Hi-tech anyagból készül (25% mikrószál, 67% pamut, 8% elasztán), pillangót formázó szilikon térdfoltokkal. Halszálkára hasonlító lurex díszítéssel és Tattini hímzéssel a zsebeknél. Sztreccs betéttel a bokánál.

Férfi nadrág

  • Lovaglónadrág Férfi Olmo Szilikonfoltos TattiniLovaglónadrág Férfi Olmo Szilikonfoltos Tattini
    Szűk szabású lovaglónadrág formázott üleppel. Gombolható hátsó zsebekkel és hátul dupla öv bújtatóval. Hi-tech anyagból készül (25% mikrószál, 67% pamut, 8% elasztán), szilikon térdfoltokkal. Tattini jelvény díszíti a bal hátsó zseb alatt. Sztreccs betéttel a bokánál.

Kislány nadrág

  • Lovaglónadrág Lány Mintás Betét DaslöLovaglónadrág Lány Mintás Betét Daslö
    Mintás Daslö lovaglónadrág lányoknak. Elasztikus pamut anyagból (95% pamut és 5% spandex), 320 gr. súly, jól tapadó szilikon térdfoltokkal. Az első és hátsó zsebeknél, valamint a bokánál elütő színű virágos nyomattal díszítve. Elasztikus anyag betoldással a bokánál.

További nadrágokat az alábbi termékcsoportokban talál: