Professzionális Pessoa nyeregösszeállítás

Dátum: 2015 január 19.

Komplett hi-tech összeállítás csúcsmodellekből - A legigényesebb lovasoknak válogattuk össze Pessoa a Gen-X Elite ugró nyerget, Pessoa kengyelszíjjal, hevederrel, kantárral, szárral és igény szerint zablával a Tattini professzionális, extra könnyű súlyú kengyelével és gyönyörű nyeregalátét-fülvédő kombinációjával. Azoknak ajánljuk, akik a legjobbat akarják lovuknak és saját maguknak is.

Nem is kívánhatna többet egy komplett felszereléstől. Örök garanciával!*

Nyereg Ugró Pessoa Gen-X Kompletten

A szet tartalma:

  • Nyereg Ugró Pessoa Gen-X Elite (fekete - 17,5")
    A Pessoa Gen-X Elite nyereg az európai stílusú változata a Gen-X-nek. Kategóriájának csúcsán helyezkedik el, kedvező áron. Szuper hajlékony viaszos bőrből, első- és hátsó tértámaszokkal, melyek háromszög alakúak. Kontrasztos fehér tűzésekkel, extra puha tömésekkel és extra puha borjúbőr betétekkel. Cserélhető marvas rendszerrel készül - a lovas akár egymaga is cserélheti benne a marvasat egy csavarhúzó segítségével, úgy hogy ez nem okos sérülést, küllemváltozást vagy teherbírási eltérést a nyeregben. A váz saját maga idomul bármilyen marra és háthoz. Az ún. AMS gyapjútömés garantálja a teljes kényelmet, miközben megtartva a közvetlen (close contact) kapcsolatot, nagy felületre elosztja a lovas súlyát a ló hátán. Így a tömés elnyelni a fájdalmas hirtelen terheléseket, de átengedi a határozott segítségeket, ezzel kontroll alatt tartott maximális szabadságot engedve a lónak.
  • Heveder Pessoa Cik-Cak Elasztikus (fekete - 115 cm)
    Cik-cak forma, kiváló minőségű bőrből, párnázott és ívelt, így maximális kényelmet biztosít. Elasztikus végződésekkel, martingálkarikával és oldalkarikákkal.
  • Kengyelszíj Pessoa (fekete)
    Biothan belsővel készülő erős, nem nyúló bőr kengyelszíj. Szélesség: 1", hosszúság: 140 cm
  • Kantár Pessoa Kombinált Gumis Szárral (fekete - cob)
    Deluxe angol bőr, gumis szárakkal, sárgaréz csatokkal, hagyományos párnázott homlokszíjjal és kombinált orrszíjjal. Fülnél hajlított tarkószíjjal az anatomikus illeszkedésért. A legújabb profi Pessoa kantár sorozat eleme, új dizájnnal. A bőr szárakon gumírozás, biothan betéttel.
  • Kengyel Ugró Professzionális Alumínium Tattini (ezüst)
    Kengyel mely Olaszországban van levédve, teljes mértékben ott fejlesztették és készítették. Egy tömb alumíniumból készült és anodizált a felülete. Minden éles felületet lekerekítettek, hogy minimálisra csökkenjen az esetleg a lovat zavaró tényezők száma. A talp-rész emelkedése 94 fokos, mely tökéletes tapadást biztosít, különösen a hátsó felén. Ezáltal a lovas stabilitása biztosított minden helyzetben. Továbbá a belső lekerekített éleket 15 fokosra csiszolták, hogy a csizmák semmiképp se szorulhassanak meg a kengyelben. A lyuk, ahol a kengyelszíj fut keresztül, olyan módon lett kialakítva, hogy az a kengyelt mindig merőlegesen tartsa a ló oldalán, ezzel egyszerűsítve a megfelelő pozíció megtalálását. Ez a nyílás is lekerekített, hogy ne használódjon el a kengyelszíj az állandó dörzsölődés ellenére sem.
  • Nyeregalátét Babér Levéllel Tattini (barna)
    Színtartó pamutszövet (65 % pamut, 35 % pamutszövet), megemelt marrésszel, csepp formájú steppeléssel. Optimális izzadtság átengedő légáteresztő méhsejtes bélés, 0,40 cm-es, 300 gr-os puha szivacs és polyfill tömés. Elütő színű szegéssel és zsinórozással, valamint babérlevél díszítéssel. 1-es szám és elütő színű Tattini név a jobb oldalon.
  • Fülvédő Babér Levéllel Tattini (barna)
    1-es szám hímzéssel. Horgolt pamut sztreccs jersey füllel.
  • És igény esetén:
    Zabla Pessoa Vörösréz Forgó Magic System (13,5 cm)
    Rozsdamentes acél, vörösréz forgóval. A zabla minden része egymástól függetlenül tud mozogni, ezzel a lovas elérheti, hogy a támaszkodás csak az egyik oldalon jöjjön létre.

*A nyereg vázra van örök garancia, egyéb bőrökre, veretékekre 2 év.
Az összeállítás elemei nem variálhatók, csak felárral a készlet erejéig.

A szett ára:

  • zabla nélkül - 789.000 Ft helyett, most csak 639.000 Ft
  • zablával - 808.000 Ft helyett, most csak 649.000 Ft

Link a termék adatlapjára: