Fantasztikus zakó kínálat

Dátum: 2014 március 14. - Utolsó frissítés: 2014 április 14.

Tekintse meg fantasztikus zakó kínálatunkat, melyek között mindenki megtalálhatja a neki leginkább tetszőt.

Új Tattini női könnyű zakó - rendkívül versenyképes áron, 29.790 Ft-ért:

  • Lovas Verseny Zakó Női Techno Könnyű TattiniLovas Verseny Zakó Női Techno Könnyű Tattini
    A legmodernebb, pille könnyű softshell anyagból (100% polészter). Vízálló és légáteresztő, feszesen illeszkedik, különlegesen könnyű súlyú, elasztikus és szuper kényelmes! Elütő színű szegésekkel elöl a zsebeknél, középen és a galléron, valamint hátul és az ujjakon is. Tattini jelvény díszíti a bal ujjon.

    Ára: 29.790 Ft

Tattini extra softshell női/ffi zakók - szezonkezdő áron, 69.000 Ft-ért:

  • Lovas Verseny Zakó Női Softshell Cipzáras TattiniLovas Verseny Zakó Női Softshell Cipzáras Tattini
    A legújabb fejlesztések szerint készülő softshell, Schoeller-sztreccs anyag (74% nylon - 18% polyuretan - 8 % elastan) szuper kényelmes, lágyesésű, a legnagyobb mértékben elasztikus, víz és szennytaszító és természetesen kiváló légáteresztő. Kétfelé nyíló cipzárral, feliratos húzókkal, cipzáras zsebekkel, hátul és az ujjakon cipzáras sliccel, a galléron alcantara gallérral. Tattini hímzés a bal zseb felett és fém Tattini jelvény bőr alátéttel a bal ujjon. Saját védőtáska jár hozzá.

    Ára: most csak 69.000 Ft

  • Lovas Verseny Zakó Férfi Softshell TattiniLovas Verseny Zakó Férfi Softshell Tattini
    A legújabb fejlesztések szerint készülő softshell, Schoeller-sztreccs anyag (74% nylon - 18% polyuretan - 8 % elastan) szuper kényelmes, lágyesésű, a legnagyobb mértékben elasztikus, víz és szennytaszító és természetesen kiváló légáteresztő. Testhez simuló szabás, derékban szűkítés. 4 Fém gombbal, cipzáras bujtatott zsebekkel, rajtuk gombos patni. A mellkason cipzáras bujtatott zseb, a galléron alcantara rátét, hátul két nyitott slicc, belül hálós zseb. Fém Tattini jelvény bőr alátéttel a bal ujjon.

    Ára: most csak 69.000 Ft

  • Zakó Női Verseny TattiniZakó Női Verseny Tattini
    Kiváló minőségű, soft-shell sztreccs anyagból készül. Kényelmes viselet, finom, puha érzet a bőrön. Elasztikus és tartós, víz- és portaszító, egyszerű tisztántartani. Egy speciális eljárással kétféle textilt ragasztanak össze egy kiváló légáteresztő tulajdonságú réteggel. Ennek eredményeképpen egy különlegesen légáteresztő, nagyon rugalmas, finom tapintású, piszkolódásnak ellenálló anyag jön létre. Elütő színű szatén szegésekkel a galléron, a zsebeknél, a mandzsettáknál és hátul a sliccnél. A gallér színben harmonizáló alkantara. A fém gombokon logo van, és szintén Tattini logo hímzés elütő lurex színnel elöl. Karcsúsított szabással készül. A hátsó slicc kis kristály lovacskás lánccal díszített. Hálós bélésűek a zsebek, virágindás nyomott minta és lurex logo a bélésen. Az akasztó kis patkókkal díszített láncocskából készült. Zakóvédő jár hozzá.

    Ára: most csak 69.000 Ft

Kifutó elegáns Tattini női/férfi zakók - akciós áron, 20.000 Ft-ért:

  • Zakó Női TattiniZakó Női Tattini
    Mosható, gyapjú tartalmú sztreccs anyagból. A zakó a legapróbb részletekig elegáns és hi-tech stílusú. Folyamatos Tattini feliratú hullámos díszítésű béléssel és kiváló minőségű bársony gallérral, valamint bőr utánzatú szegéssel végig a hajtókától a szárnyszéleken. Lovas motívummal díszített fém gombokkal, elöl rejtett zsebekkel, rajtuk Tattini hímzés felirattal. Laza formájú szabás, nagyon jó hordhatóság. Hátul a derékvonalon félöv betoldás, a két slicc pedig a mozgásszabadságot biztosítja. Elegáns, szövött hatású kétfelé nyíló cipzárral ellátott zakótartóban kerül forgalomba.

    Ára: most csak 20.000 Ft

  • Zakó Férfi TattiniZakó Férfi Tattini
    Kifogástalan megjelenés és kiváló szabás. A zakó a legapróbb részletekig elegáns és hi-tech stílusú Mosható, gyapjú tartalmú sztreccs anyagból, folyamatos Tattini feliratú hullámos díszítésű béléssel, lovas motívummal díszített fém gombokkal, bársony gallérral. Hátul a derékvonalon félöv betoldás, a két slicc pedig a mozgásszabadságot biztosítja.

    Ára: most csak 20.000 Ft

Daslö női/férfi/gyerek zakók - csupán 14.000 Ft körüli árakon:

Zakóinkat az Ruházat / Zakók termékcsoportban találja.