Női és férfi lovaglónadrág akció

Dátum: 2018 június 18. - Utolsó frissítés: 2019 március 25.

Kiváló minőségű készletről kifutó Tattini és Daslö extra nadrágok akciós árakon, amíg a készlet tart:

Női nadrágok

  • Lovaglónadrág Női Térdbőrös Ginestra TattiniLovaglónadrág Női Térdbőrös Ginestra Tattini
    Tattini női lovaglónadrág, elütő színű sztreccs szegéssel és két cipzáras zsebbel elöl a szegés mentén. Sztreccs lycra lábszárakkal a térd alatt, a maximális kényelem érdekében.

    Különleges hi-tech anyagokból készült: 16% Coolmax, 79% Tactel, 5% elasztán és Daewoo bőr térdfoltok.
    A Coolmax és a Tactel anyag együtt víztaszító és légáteresztő hatású, rendkívül hűvös, puha és kényelmes viselet. A lovaglónadrágot elütő színű hímzett logó díszíti a jobb oldalon és Tattini riding felirat a bal csípőnél.
    Ára: 46 720 Ft
  • Lovaglónadrág Lány Térdbőrös Atena Daslö ExtraLovaglónadrág Lány Térdbőrös Atena Daslö Extra
    95 % multi-sztreccs szövött pamutvászon és 5% spandex, 430 g-os vastagság. Hasítottbőr térdfoltokkal megerősítve készül, karcsúsított szabással, bal oldalon elöl cipzáras zsebbel, elütő színű, nyomott Daslö mintával.
    Ára: 20 310 Ft

Férfi nadrágok

  • Lovaglónadrág Férfi Térdbőrös Acero TattiniLovaglónadrág Férfi Térdbőrös Acero Tattini
    Új, szűk szabású térdbőrös Tattini férfi lovaglónadrág, amerikai stílusú vágott első zsebekkel, és gombolható hátsó zsebekkel. Sztreccs lycra lábszárakkal a térd alatt, a maximális kényelem érdekében. Különleges hi-tech anyagokból készült: 16% Coolmax, 79% Tactel, 5% elasztán és Daewoo bőr térdfoltok. A Coolmax és a Tactel anyag együtt víztaszító és légáteresztő hatású, rendkívül hűvös, puha és kényelmes viselet. A lovaglónadrágot elütő színű hímzett logó díszíti a bal zsebnél.
    Ára: 43 960 Ft
  • Lovaglónadrág Férfi Térdbőrös Febo Daslö ExtraLovaglónadrág Férfi Térdbőrös Febo Daslö Extra
    95 % multi-sztreccs szövött pamutvászon és 5% spandex, 430 g-os vastagság. Hasítottbőr térdfoltokkal megerősítve készül, szűk szabással, elöl két oldalon, hátul egy cipzáras zsebbel, elütő színű, nyomott Daslö mintával.
    Ára: 19 630 Ft helyett most csak 15 000 Ft