Új Tattini nyári takaró kollekció

Dátum: március 14.

A már jól megszokott modellek mellett három, új típusú nyári takaróval frissítettük kínálatunkat.

A Tattini takarók kiemelkedő minőségükről, strapabíró anyagukról és szabásukról, valamint mérsékelt árukról ismeretesek. Ez az új modellek esetében sincs másként.

A szállításhoz, pihenéshez kifejlesztett pamut takaró könnyed, a ló kényelmét mégis maximálisan kiszolgálja. A béleletlen, víz-, szél- és szakadásálló karámtakaró a nyári esőkben is megvédi az kényesebb lovakat is. A magasnyakú légytakaró pedig a legérzékenyebbeknek is biztosítja a nyugodt pihenést.

 • Lótakaró Pamut Vászon Tattini Egy SzínűLótakaró Pamut Vászon Tattini Egy Színű
  Kiváló minőségű, egyszínű pamut vászonból, kifejezetten a nyári időszakra, elöl lépésbetétes. Színben eltérő keresztpántokkal, farokvédővel, a hátsó lábaknál kapcsokkal. Dupla pántok a szügynél, melyeket fémkarikával és csatokkal lehet szabályozni. Színtől eltérő Tattini logo hímzéssel díszítve.

  2017-es modell
  Ára: 12 720 Ft
 • Lótakaró Póni Pamut Tattini EgyszínűLótakaró Póni Pamut Tattini Egyszínű
  Kiváló minőségű, egyszínű pamutból, kifejezetten a nyári időszakra, elöl lépésbetétes. Színben eltérő keresztpántokkal, farokvédővel, a hátsó lábaknál kapcsokkal. Dupla pántok a szügynél, melyeket fémkarikával és csatokkal lehet szabályozni. Színtől eltérő Tattini logo hímzéssel díszítve.

  2017-es modell
  Ára: 12 550 Ft
 • Lótakaró Karám Béleletlen TattiniLótakaró Karám Béleletlen Tattini
  Erős vízálló, szélálló és légáteresztő 600 D-s, szakadás-ellenálló nylonból. Béleletlen, dupla szügy pántokkal és karabinerrel, D-karikákkal és csattal a tökéletes rögzítés érdekében. Tattini logóval díszítve.

  2017-es modell
  Ára: 20 910 Ft
 • Lótakaró Hálós Magasnyakú TattiniLótakaró Hálós Magasnyakú Tattini
  Apró hálós szövéssel, méhsejtes betétekkel a háton és a marnál, puha és kényelmes, lepergeti a ló izzadságát. Elöl dupla pántokkal, T-karabinerrel és tépőzárral. Az első lábnál háromszög alakú betoldással. Tattini logó díszíti.
  Ára: 16 480 Ft
 • Lótakaró Hálós TattiniLótakaró Hálós Tattini
  Nyakrész nélkül, elöl T-karabinerrel és tépőzárral.
  Ára: 6 410 Ft

További takarók: