Új Tattini nyári takaró kollekció

Dátum: 2017 március 14.

A már jól megszokott modellek mellett három, új típusú nyári takaróval frissítettük kínálatunkat.

A Tattini takarók kiemelkedő minőségükről, strapabíró anyagukról és szabásukról, valamint mérsékelt árukról ismeretesek. Ez az új modellek esetében sincs másként.

A szállításhoz, pihenéshez kifejlesztett pamut takaró könnyed, a ló kényelmét mégis maximálisan kiszolgálja. A béleletlen, víz-, szél- és szakadásálló karámtakaró a nyári esőkben is megvédi az kényesebb lovakat is. A magasnyakú légytakaró pedig a legérzékenyebbeknek is biztosítja a nyugodt pihenést.

  • Lótakaró Pamut Vászon Tattini Egy SzínűLótakaró Pamut Vászon Tattini Egy Színű
    Kiváló minőségű, egyszínű pamut vászonból, kifejezetten a nyári időszakra, elöl lépésbetétes. Színben eltérő keresztpántokkal, farokvédővel, a hátsó lábaknál kapcsokkal. Dupla pántok a szügynél, melyeket fémkarikával és csatokkal lehet szabályozni. Színtől eltérő Tattini logo hímzéssel díszítve.

    2017-es modell
    Ára: 24 070 Ft
  • Lótakaró Póni Pamut Tattini EgyszínűLótakaró Póni Pamut Tattini Egyszínű
    Kiváló minőségű, egyszínű pamutból, kifejezetten a nyári időszakra, elöl lépésbetétes. Színben eltérő keresztpántokkal, farokvédővel, a hátsó lábaknál kapcsokkal. Dupla pántok a szügynél, melyeket fémkarikával és csatokkal lehet szabályozni. Színtől eltérő Tattini logo hímzéssel díszítve.

    2017-es modell
    Ára: 15 480 Ft
  • Lótakaró Karám Béleletlen TattiniLótakaró Karám Béleletlen Tattini
    Erős vízálló, szélálló és légáteresztő 600 D-s, szakadás-ellenálló nylonból. Béleletlen, dupla szügy pántokkal és karabinerrel, D-karikákkal és csattal a tökéletes rögzítés érdekében. Tattini logóval díszítve.

    2017-es modell
    Ára: 38 500 Ft
  • Lótakaró Légy Hasvédős Hosszú Nyakú TattiniLótakaró Légy Hasvédős Hosszú Nyakú Tattini
    Sűrű szövésű hálós anyag, marnál műszőr párnával. Hasvédős, állítható, T karabinerrel záródó hevederekkel. Nyakvédő lecsatolható. Szügynél csatos pántok, hátul farokvédő, oldalt Tattini jelvény.
    Ára: 24 630 Ft
  • Lótakaró Légy Hálós TattiniLótakaró Légy Hálós Tattini
    Nyakrész nélkül, elöl T-karabinerrel és tépőzárral.
    Ára: 10 680 Ft

További takarók: