Új generációs Tattini chapsek

Dátum: 2016 június 1.

Sima puha bőrből, nyomott bőrből és csizmaszáras kialakításban is új chapseket dobott piacra a Tattini. Mindhárom modell prémium minőségű bőrből készül, tökéletes, a vádlira alakított szabással és kiváló illeszkedéssel a Tattini lovaglócipőkhöz. A csúszásmentes betét egyedi fejlesztés, továbbá minden magas minőségű Tattini lábszárvédő, lovaglócipő és csizma is Olaszországban készül.

  • Chaps Csúszásmentes Betét TattiniChaps Csúszásmentes Betét Tattini
    Kiváló minőségű, természetes borjúbőrből készül, mikro-lukacsos bőr béléssel, cserélhető tépőzáras díszítéssel és csúszásmentes betéttel. Elasztikus pánttal poliuretán bevonattal a tökéletes illeszkedés érdekében, sztreccs betéttel a belső oldalon. Továbbfejlesztett szabás a kényelmes viselet érdekében. Teljes hosszban látható nylon YKK cipzárral. Fém Tattini logóval és patentokkal ellátva. Tökéletesen illeszkedik a Tattini jodhpurs cipőkhöz.
  • Chaps Sima Bőr TattiniChaps Sima Bőr Tattini
    Puha és kényelmes elsőosztályú sima borjúbőrből, mely az oldalsó, kiváló minőségű sztreccs betéttel és a tovább fejlesztett vádlira alakított szabással tökéletesen a lábhoz idomul. Egész hosszában látható nylon YKK cipzár, belső védőpárna, bőrrel erősített elasztikus talppánt, felül és alul patentos záródás. Tattini fém jelvénnyel díszítve, díszdobozba csomagolva.

    2016-os modell
  • Chaps Nyomott Bőr TattiniChaps Nyomott Bőr Tattini
    Puha és kényelmes nyomott bőrből, mely az oldalsó, kiváló minőségű sztreccs betéttel és a tovább fejlesztett vádlira alakított szabással tökéletesen a lábhoz idomul. Egész hosszában látható nylon YKK cipzár, belső védőpárna, bőrrel erősített elasztikus talppánt, felül és alul patentos záródás. Tattini fém jelvénnyel díszítve, díszdobozba csomagolva.

    2016-os modell

További hasonló termékeket a Lovasoknak-kellékek / Chaps termékcsoportban talál.