HorseMed lóápoló termékek verhetetlen áron

Dátum: 2016 március 23.

Sebfertőtlenítő spray és hűtő-, melegítőzselék új generációja

A maximális teljesítmény elérésére, az azután való relaxációhoz, vagy baj esetén azonnali gyógyírként a magyar Dr. Kelen, HorseMed néven, új lóápoló termékeket fejlesztett ki verseny- és hobbilovak részére.

FEI dopping-free: A készítmények anyagai nem szerepelnek a FEI dopping-listáján. Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaznak. Összetételük rendkívül speciális, áruk pedig a piacon megtalálható hasonló termékekhez képest nagyon alacsony.

HorseMed termékek

  • Horsemed Ice Hűtő GélHorseMed Ice Hűtő Gél
    Jól megérdemelt relaxáció – Gyógyhatású regeneráló jéggél a fájó, túlterhelt izmok és inak kezelésére. Verseny- és hobbilovak részére kifejlesztett gyógyhatású jéggél, mely azonnal, hosszan és tartósan hűsíti a fájó, gyulladt területet a túlhűlés, fagyás veszélye nélkül. Hatásos elsősegély túlerőltetés, zúzódás, rándulás, akut izom- és ínsérülések esetén. A kedvező farmakológiai hatással bíró mentol, kámfor és pantenol elősegíti az érintett terület gyors regenerálódását, az allantoin pedig gyorsítja a sebgyógyulást és a bőr felső rétegének hámképződését.
  • Horsemed Hot Express Bemelegítő GélHorseMed Hot Express Bemelegítő Gél
    Maximális teljesítmény – vérkeringést fokozó, tartós hatású „hot” bemelegítő gél. Verseny- és hobbilovak részére kifejlesztett gyógyhatású bemelegítő-gél, melynek edzés, fizikai megterhelés előtti használata biztosítja az izmok optimális vér- és oxigénellátását. A boróka- és fahéj olaj serkenti a vérkeringést, a helyi fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású mentol pedig elősegíti a gyors regenerálódást.
  • HorseMed S.O.S. Fertőtlenítő SebsprayHorseMed S.O.S. Fertőtlenítő Sebspray
    Azonnali gyógyír a sebekre! – Gyógyhatású spray sebek, sérülések kezelésére. Verseny- és hobbilovak részére kifejlesztett Seb Spray. A széles antibakteriális spektrummal rendelkező teafaolaj, ezüstkolloid és alkohol tartalmú spray előnyösen alkalmazható az edzés, tereplovaglás vagy akár a karámban szerzett felületi bőrsérülések, sebek utókezelésére. Alkalmas továbbá baktériumok okozta fertőzések kiegészítő kezelésére. A mentol, levendula- és citromolaj támogatja a sebgyógyulást, csökkenti a sebet érő irritációt. Az alkohol és a gyógyszerkönyvi minőségű illóolajok hűsítő hatása biztosítja a seb nyugalmi állapotát, így a viszkető, érzékeny érzés megszűnik, és az állat kevésbé „piszkálja” a sérülést. Hatása hosszan megmarad, hajtógáz nélküli, környezetbarát termék.