Lovas ruházat a hideg téli időszakra

Dátum: 2015 december 2.

Tattini őszi/téli kollekció és Horseware kiegészítő termékek a felnőtteknek, ELT és Horseware téli ruházat a gyerekeknek.

Néhány termék a Tattini téli kollekcióból

  • Lovas Felső Női Faenza Softshell/eco Leather TattiniLovas Felső Női Faenza Softshell/eco Leather Tattini
    Szűkített derekú lovas felső, mely sztreccs polár softshell anyag és oldalt steppelt sztreccs eco-bőr betétek ötvözetéből áll össze. Magas nyakú modell arc védelemmel, két-irányú cipzárral elöl, két cipzáras első zsebbel, cipzáras szellőzőkkel az ujjak végén, és hátsó cipzáras szellőzőkkel. Remekül díszítik a cipzár húzók, a belső jelvény és a külső logó a bal vállon.
  • Lovas Felső Női Trieste Polár/softshell TattiniLovas Felső Női Trieste Polár/softshell Tattini
    Szűkített derekú lovas felső, mely puha polár anyagból és színazonos kötött softshell anyagból készül. Sztreccs betétekkel a vállaknál, oldalt és az ujjak végénél. Magas nyakú modell arc védelemmel, két-irányú első cipzárral, két cipzáras első zsebbel, cipzáras szellőzőkkel kívül, az ujjak végén, és hátsó cipzáras szellőzőkkel. Remekül díszítik a cipzárhúzók, a belső jelvény és a külső logó a bal vállon. Elérhető XXS kislány méretben is.
  • Dzseki Bomber Unisex Tamigi TattiniDzseki Bomber Unisex Tamigi Tattini
    Tattini Tamigi klasszikus unisex bomber dzseki, vízlepergető nylonból, meleg, elütő színű kiváló minőségű mikroszálas polár béléssel. Eredeti Tattini logo jelvénnyel díszítve, a derékon, a mandzsettáknál és részben a gallérnál színben harmonizáló bordás kötés kontrasztos csíkkal. Tattini vésésű a cipzárhúzó. Belül a háton cipzár, hogy az utólagos hímzés könnyen elhelyezhető legyen.

További termékek a Tattini téli kollekcióból itt:
Tattini 2015/16 ősz/tél

Kiegészítésként Horseware téli kollekció

  • Horseware klasszikus steppelt női lovas dzsekiHorseware klasszikus steppelt női lovas dzseki
    Klasszikus steppelt női dzseki a Horsewaretől polár béléssel és kord szegéssel, világosbarna színben. Vízálló és légáteresztő. Anyag: 100% poliészter kívülről, PU bevonattal. Mosógépben mosható.
  • Horseware Elena pufi bélelt női lovas mellényHorseware Elena pufi bélelt női lovas mellény
    Elena pufi mellény a Horsewaretől. Előnyös alakot kölcsönző dizájn. Vízlepergető és légáteresztő. Anyaga: 100% nylon, olajos hatású, 50/50 kacsatoll bélés. Mosógépben mosható.
  • Horseware Corrib uniszex lovas mellényHorseware Corrib uniszex lovas mellény
    Corrib uniszex mellény a Horsewaretől. Vízálló és légáteresztő. Anyag: 100% nylon taslon és mikroszálas polár. Mosógépben mosható.

További Horseware termékek itt:
A Horseware márkanév termékei

ELT és Horseware téli ruházat gyerekeknek

  • ELT Minnie gyerek mellényELT Minnie gyerek mellény
    ELT mellény gyerekeknek. Elütő színekkel és a mellkason hímzett logóval, belül vidám pöttyös mintázattal. Aranyos egyszarvú nyomattal az egyik első zseben. Haránt steppeléssel az ideális szigetelés/hőmegtartás érdekében. Könnyen bélelt, oldalt rejtett gombos zsebekkel, lovagláshoz oldalsó szellőzőkkel.
  • Horseware fülecskés gyerek lovas felsőHorseware fülecskés gyerek lovas felső
    Puha polár lovas felső kis fülecskékkel a Horsewaretől. Anyaga: 100% poliészter. Mosógépben mosható.
  • ELT Lotta polár gyerek lovas felsőELT Lotta polár gyerek lovas felső
    ELT lovas felső gyerekeknek. Finom, meleg polár felső, sztreccs anyagból. Elütő színű anyag és varrás a gallér belsejénél. Aranyos felvarróval a mellkason. Elöl cipzárral. Két belső zsebbel, cipzárrögzítővel.

További téli termékek gyerekeknek:
Kis lovasok a hideg télben