Tattini Lincoln ugró nyereg kompletten

Dátum: 2014 január 20. - Utolsó frissítés: 2014 február 6.

Most különlegesen nagy kedvezménnyel vásárolhatja meg a Tattini legújabb és legjobb ugrónyergét, ráadásul kiemelkedő minőségű kiegészítőkkel, kompletten felszerelve!

Az úgynevezett "Close Contact" nyergek közvetlen kapcsolatot biztosítanak a ló és lovas között, miközben a lovas ülését is teljesen felszabadítják. A közvetlenség oda-vissza igaz, a legkisebb testsúly áthelyezést és ülésváltoztatást megérzi a ló, ahogy a lovas is azonnal érzékeli a ló bármilyen feszességét vagy éppen elengedettségét. Azonnal reagálhatnak tehát egymás legkisebb rezdüléseire, mindenféle átviteli probléma vagy késleltés nélkül. Így ezeket a nyergeket összeszokott párosoknak vagy kifejezetten igényes lovasoknak ajánljuk, akik már teljesen biztosak ülésükben és tudásukban, illetve a legjobbat akarják lovuk és saját maguk számára. Legyen az élmény és a teljesítmény közös, az összhang pedig a lehető legnagyobb.

Tattini Lincoln ugró nyereg kompletten
A szett tartalma:

  • Tattini Lincoln ugró nyereg (barna, 17.5")
    Close contact ugró nyereg, barkás marhabőr üléssel és térdpárnákkal, nyomott bőrrel a különleges formájú nyeregszárnyakon. Acél megerősítésű fa nyeregváz, 28 cm-es markamra, első és hátsó térdtámaszok, optimális felfekvés, szoros illeszkedés, rozsdamentes kengyellakatok, kontrasztos fehér tűzések.
  • Tattini tűzött kantár Tattini gumis szárral (rozsdabarna, nagy)
    Kiváló minőségű olasz bőrből készült, elütő színű tűzéssel a homlok- és orrszíjon, puha gumis, csúszásmentes, nylonnal erősített kantárszárral, kombinált orrszíjjal, aranyozott réz veretékkel, csatos pofaszíjjal.
  • Daslö bőr heveder, elasztikus betoldással (barna, 125 vagy 135cm)
    Kiváló minőségű bőr, mindkét végén elasztikus, rozsdamentes acél pergős csattal.
  • Tattini cik-cak fonott nyeregalátét (bordó, nagy)
    Pamut, rombusz steppeléssel , cik/cak tűzéssel szegve. Két rétegű polyfill és habszivacs béléssel, fonott zsinór szegéllyel és elütő színű Tattini logo hímzéssel díszítve.
  • Daslö kengyelszíj nylon erősítéssel és varrt csattal (barna, 140cm)
    Bevarrott csattal, bőrrel borított, nem nyúló gurtni belsővel.
  • Rozsdamentes acél kengyel (12cm)
    Rozsdamentes acélból, kengyelbetéttel.

A szett ára: 404.130 Ft helyett, most csak 299.000 Ft - ELFOGYOTT (Amíg a készlet tart!)

Link a termék adatlapjára: jelenleg nem kapható