AirBoost System

Dátum: 2013 június 19. - Utolsó frissítés: 2014 április 1.

A Tattini AirBoost System, azaz az első (szabadalmaztatott) légszelepes rendszerű lovas lábbeli

A kinti levegő a csizmába jutva a lyukacsos betéteken keresztül éri el a talpszerkezet belső részét. A szelepes szellőzőrendszer cellákból áll, melyek kis csatornákhoz kapcsolódnak, ahol a levegő áramolhat. A láb mozgása sűríti a levegőt, és így az benyomul a cellákba a csatornákon keresztül, eléri a membrános szelepet, amely a sarok hátsó részén lévő mélyedésben van. Amikor a láb felemelkedik, a cella visszatér a normál helyzetbe és újra levegőt gyűjt. A kiáramló levegő meglök egy picike rugót a szelepben, mely működésbe hozza a membránt. Ennek elmozdulása természetesen csak egy irányú, így semmilyen vízbehatolás nem lehetséges a sarok hátsó részén lévő nyílásnál.

Tattini termékek melyek használják az AirBoost System-et:

 • Tattini Springer lovaglócsizma (Kifutó)
  Hátul cipzárral. Kiváló minőségű borjúbőrből, gumival borított bőr talppal készül ez a rendkívül kényelmes Tattini lovaglócsizma. Annyira könnyű és hajlékony, hogy akár egész nap hordható. A saroknál rendkívül hatékony a teherelosztás, és így lépésnél csökken az ellenállás, a lábnak nem kell feleslegesen erőt kifejteni járás közben. A világon az első lovaglócsizma mely ezzel a kivételes légszelepes rendszerrel készül.
  Kifutó termék, a méretek már csak a készlet erejéig érhetőek el vagy rendelhető helyettük a Tattini Terrier lovaglócsizmák.
  Több féle vádli mérettel is elérhető:
  Termék adatlap
 • Tattini Setter lovaglócsizma (Kifutó)
  Elöl fűzős, hátul cipzáras. Kiváló minőségű borjúbőrből, gumival borított bőr talppal készül ez a rendkívül kényelmes Tattini lovaglócsizma. Annyira könnyű és hajlékony, hogy akár egész nap hordható. A saroknál rendkívül hatékony a teherelosztás, és így lépésnél csökken az ellenállás, a lábnak nem kell feleslegesen erőt kifejteni járás közben. A világon az első lovaglócsizma mely ezzel a kivételes légszelepes rendszerrel készül.
  Kifutó termék, a méretek már csak a készlet erejéig érhetőek el vagy rendelhető helyettük a Tattini Boxer lovaglócsizmák.
  Több féle vádli mérettel is elérhető:
  Termék adatlap
 • Tattini Bracco lovaglócsizma
  Hátul cipzárral. Természetes gyűrődésű, kiváló minőségű marhabőrből, tökéletesen idomuló elasztikus hátsó betéttel. Annyira könnyű és hajlékony, hogy akár egész nap hordható. A saroknál rendkívül hatékony a teherelosztás, és így lépésnél csökken az ellenállás, a lábnak nem kell feleslegesen erőt kifejteni járás közben. A világon az első lovaglócsizma, mely ezzel a kivételeslégszelepesrendszerrel készül.
  Több féle vádli bőséggel rendelhető:
  Termék adatlap
 • Tattini Breton lovaglócsizma
  Elöl fűzővel, hátul cipzárral. Természetes gyűrődésű, kiváló minőségű marhabőrből, tökéletesen idomuló elasztikus hátsó betéttel. Annyira könnyű és hajlékony, hogy akár egész nap hordható. A saroknál rendkívül hatékony a teherelosztás, és így lépésnél csökken az ellenállás, a lábnak nem kell feleslegesen erőt kifejteni járás közben. A világon az első lovaglócsizma, mely ezzel a kivételeslégszelepesrendszerrel készül.
  Több féle vádli bőséggel rendelhető:
  Termék adatlap
 • Tattini Terrier lovaglócsizma
  Tattini Terrier lovaglócsizma hátul YKK cipzárral. Tulajdonságok: kiváló minőségű valódi marhabőr, úgy illeszkedik a lábra, mintha méretre készült volna, elasztikus hátsó betoldás a tökéletes kényelem érdekében, exklúzív Air Boost szellőző rendszer, rázkódás elnyelő mechanizmussal, Olaszországban készül.
  Több féle vádli bőséggel rendelhető:
  Termék adatlap
 • Tattini Boxer lovaglócsizma
  Tattini Boxer lovaglócsizma elöl fűzővel, hátul YKK cipzárral. Tulajdonságok: kiváló minőségű valódi marhabőr, úgy illeszkedik a lábra, mintha méretre készült volna, elasztikus hátsó betoldás a tökéletes kényelem érdekében, exklúzív Air Boost szellőző rendszer, rázkódás elnyelő mechanizmussal, Olaszországban készül.
  Több féle vádli bőséggel rendelhető:
  Termék adatlap
 • Tattini Alano jodhpurcipő
  Természetes borjúbőrből, oldalt elasztikus betéttel. Tattini fém jelvénnyel díszítve. Kiváló minőségű természetes borjúbőrből, gumival borított bőr talppal készül ez a rendkívül kényelmes Tattini jodhpurcipő. Annyira könnyű és hajlékony, hogy akár egész nap hordható. A saroknál rendkívül hatékony a teherelosztás, és így lépésnél csökken az ellenállás, a lábnak nem kell feleslegesen erőt kifejteni járás közben. A világon az első lovaglócipő mely ezzel a kivételes légszelepes rendszerrel készül.
  Tattini Alano cipő adatlapja
 • Tattini Collie jodhpurcipő
  Természetes borjúbőrből, hátul cipzárral, oldalt bőrrel fedett elasztikus betétekkel. Tattini fém jelvénnyel díszítve. Kiváló minőségű természetes borjúbőrből, gumival borított bőr talppal készül ez a rendkívül kényelmes Tattini jodhpurcipő. Annyira könnyű és hajlékony, hogy akár egész nap hordható. A saroknál rendkívül hatékony a teherelosztás, és így lépésnél csökken az ellenállás, a lábnak nem kell feleslegesen erőt kifejteni járás közben. A világon az első lovaglócipő mely ezzel a kivételes légszelepes rendszerrel készül.
  Tattini Collie cipő adatlapja
 • Tattini Beagle jodhpurcipő
  Természetes borjúbőrből, hátul cipzárral, elöl elasztikus fűzőkkel. Tattini fém jelvénnyel díszítve. Kiváló minőségű természetes borjúbőrből, gumival borított bőr talppal készül ez a rendkívül kényelmes Tattini jodhpurcipő. Annyira könnyű és hajlékony, hogy akár egész nap hordható. A saroknál rendkívül hatékony a teherelosztás, és így lépésnél csökken az ellenállás, a lábnak nem kell feleslegesen erőt kifejteni járás közben. A világon az első lovaglócipő mely ezzel a kivételes légszelepes rendszerrel készül.
  Tattini Beagle cipő adatlapja