AirBoost System

Dátum: 2013 június 19. - Utolsó frissítés: 2014 április 1.

A Tattini AirBoost System, azaz az első (szabadalmaztatott) légszelepes rendszerű lovas lábbeli

A kinti levegő a csizmába jutva a lyukacsos betéteken keresztül éri el a talpszerkezet belső részét. A szelepes szellőzőrendszer cellákból áll, melyek kis csatornákhoz kapcsolódnak, ahol a levegő áramolhat. A láb mozgása sűríti a levegőt, és így az benyomul a cellákba a csatornákon keresztül, eléri a membrános szelepet, amely a sarok hátsó részén lévő mélyedésben van. Amikor a láb felemelkedik, a cella visszatér a normál helyzetbe és újra levegőt gyűjt. A kiáramló levegő meglök egy picike rugót a szelepben, mely működésbe hozza a membránt. Ennek elmozdulása természetesen csak egy irányú, így semmilyen vízbehatolás nem lehetséges a sarok hátsó részén lévő nyílásnál.

Tattini termékek melyek használják az AirBoost System-et:

  • Tattini Springer lovaglócsizma (Kifutó)
    Hátul cipzárral. Kiváló minőségű borjúbőrből, gumival borított bőr talppal készül ez a rendkívül kényelmes Tattini lovaglócsizma. Annyira könnyű és hajlékony, hogy akár egész nap hordható. A saroknál rendkívül hatékony a teherelosztás, és így lépésnél csökken az ellenállás, a lábnak nem kell feleslegesen erőt kifejteni járás közben. A világon az első lovaglócsizma mely ezzel a kivételes légszelepes rendszerrel készül.
    Kifutó termék, a méretek már csak a készlet erejéig érhetőek el vagy rendelhető helyettük a Tattini Terrier lovaglócsizmák.
    Több féle vádli mérettel is elérhető:
    Termék adatlap
  • Tattini Setter lovaglócsizma (Kifutó)
    Elöl fűzős, hátul cipzáras. Kiváló minőségű borjúbőrből, gumival borított bőr talppal készül ez a rendkívül kényelmes Tattini lovaglócsizma. Annyira könnyű és hajlékony, hogy akár egész nap hordható. A saroknál rendkívül hatékony a teherelosztás, és így lépésnél csökken az ellenállás, a lábnak nem kell feleslegesen erőt kifejteni járás közben. A világon az első lovaglócsizma mely ezzel a kivételes légszelepes rendszerrel készül.
    Kifutó termék, a méretek már csak a készlet erejéig érhetőek el vagy rendelhető helyettük a Tattini Boxer lovaglócsizmák.
    Több féle vádli mérettel is elérhető:
    Termék adatlap
  • Tattini Bracco lovaglócsizma
    Hátul cipzárral. Természetes gyűrődésű, kiváló minőségű marhabőrből, tökéletesen idomuló elasztikus hátsó betéttel. Annyira könnyű és hajlékony, hogy akár egész nap hordható. A saroknál rendkívül hatékony a teherelosztás, és így lépésnél csökken az ellenállás, a lábnak nem kell feleslegesen erőt kifejteni járás közben. A világon az első lovaglócsizma, mely ezzel a kivételeslégszelepesrendszerrel készül.
    Több féle vádli bőséggel rendelhető:
    Termék adatlap
  • Tattini Breton lovaglócsizma
    Elöl fűzővel, hátul cipzárral. Természetes gyűrődésű, kiváló minőségű marhabőrből, tökéletesen idomuló elasztikus hátsó betéttel. Annyira könnyű és hajlékony, hogy akár egész nap hordható. A saroknál rendkívül hatékony a teherelosztás, és így lépésnél csökken az ellenállás, a lábnak nem kell feleslegesen erőt kifejteni járás közben. A világon az első lovaglócsizma, mely ezzel a kivételeslégszelepesrendszerrel készül.
    Több féle vádli bőséggel rendelhető:
    Termék adatlap
  • Tattini Terrier lovaglócsizma
    Tattini Terrier lovaglócsizma hátul YKK cipzárral. Tulajdonságok: kiváló minőségű valódi marhabőr, úgy illeszkedik a lábra, mintha méretre készült volna, elasztikus hátsó betoldás a tökéletes kényelem érdekében, exklúzív Air Boost szellőző rendszer, rázkódás elnyelő mechanizmussal, Olaszországban készül.
    Több féle vádli bőséggel rendelhető:
    Termék adatlap
  • Tattini Boxer lovaglócsizma
    Tattini Boxer lovaglócsizma elöl fűzővel, hátul YKK cipzárral. Tulajdonságok: kiváló minőségű valódi marhabőr, úgy illeszkedik a lábra, mintha méretre készült volna, elasztikus hátsó betoldás a tökéletes kényelem érdekében, exklúzív Air Boost szellőző rendszer, rázkódás elnyelő mechanizmussal, Olaszországban készül.
    Több féle vádli bőséggel rendelhető:
    Termék adatlap
  • Tattini Alano jodhpurcipő
    Természetes borjúbőrből, oldalt elasztikus betéttel. Tattini fém jelvénnyel díszítve. Kiváló minőségű természetes borjúbőrből, gumival borított bőr talppal készül ez a rendkívül kényelmes Tattini jodhpurcipő. Annyira könnyű és hajlékony, hogy akár egész nap hordható. A saroknál rendkívül hatékony a teherelosztás, és így lépésnél csökken az ellenállás, a lábnak nem kell feleslegesen erőt kifejteni járás közben. A világon az első lovaglócipő mely ezzel a kivételes légszelepes rendszerrel készül.
    Tattini Alano cipő adatlapja
  • Tattini Collie jodhpurcipő
    Természetes borjúbőrből, hátul cipzárral, oldalt bőrrel fedett elasztikus betétekkel. Tattini fém jelvénnyel díszítve. Kiváló minőségű természetes borjúbőrből, gumival borított bőr talppal készül ez a rendkívül kényelmes Tattini jodhpurcipő. Annyira könnyű és hajlékony, hogy akár egész nap hordható. A saroknál rendkívül hatékony a teherelosztás, és így lépésnél csökken az ellenállás, a lábnak nem kell feleslegesen erőt kifejteni járás közben. A világon az első lovaglócipő mely ezzel a kivételes légszelepes rendszerrel készül.
    Tattini Collie cipő adatlapja
  • Tattini Beagle jodhpurcipő
    Természetes borjúbőrből, hátul cipzárral, elöl elasztikus fűzőkkel. Tattini fém jelvénnyel díszítve. Kiváló minőségű természetes borjúbőrből, gumival borított bőr talppal készül ez a rendkívül kényelmes Tattini jodhpurcipő. Annyira könnyű és hajlékony, hogy akár egész nap hordható. A saroknál rendkívül hatékony a teherelosztás, és így lépésnél csökken az ellenállás, a lábnak nem kell feleslegesen erőt kifejteni járás közben. A világon az első lovaglócipő mely ezzel a kivételes légszelepes rendszerrel készül.
    Tattini Beagle cipő adatlapja