Adj egyet ajándékba...

Dátum: 2013 április 12.

A KLP Lovasfelszerelés is csatlakozott az Adj egyet ajándékba, közismertebb és eredeti nevén „Felfüggesztett kávé" kezdeményezéshez.

A mozgalom lényege, hogy aki megteheti ad, aki rászorul, az pedig kap. Mert adni jó, elfogadni viszont néha egyszerűen szükséges. (Bővebben: http://www.facebook.com/adjegyetajandekba)

A KLP olyan lótartókat, -tulajdonosokat vagy -gondozókat kíván támogatni a kezdeményezéshez csatlakozva, akik valamilyen okból anyagilag ellehetetlenültek és képtelenek fedezni lovaik szükségleteit, ezért esetleg eladni, rosszabb esetben vágóba kényszerülnek küldeni lovaikat. Olyan állatmentők és terápiás lovagoltatók jelentkezését is várjuk elfogadóként, akik mindent megtesznek azért, hogy szűkös lehetőségeik dacára is életeket mentsenek vagy tegyenek jobbá. Rajtuk olykor egy zsák takarmány, táplálék kiegészítő, bizonyos gyógyászati eszközök, vagy akár etetők és takarók is sokat segíthetnek.

Adományozói oldalról a rászorultak segítése teljesen anonim, nem kell mást tenniük, mint valamilyen termék megvásárlása során (akár online, akár valamelyik boltunkban személyesen) kérni ugyanabból egy "felfüggesztettet", annak az árát kifizetni és a sorsra bízni, hogy ki lesz az, akit ezzel meg tudnak segíteni. Természetesen bármilyen más termékből is kérhető "plusz egy".

A KLP Lovasfelszerelés az egész ügymenetben csak közvetítő, nem bírálja el, hogy ki az, aki tényleg rászoruló - ezért a mozgalom bemondás, vagyis kölcsönös bizalom alapján működik. Kérjük tehát, hogy az igénylők e-mailben érdeklődjenek nálunk az info@klp.hu címen a felfüggesztet termékek aktuális listáját illetően, történetük rövid ismertetésével. Igény esetén, az adományozó és az elfogadó közötti kapcsolat felvételét támogatjuk, természetesen csakis kétoldali beleegyezés esetén.

Kérjük, hogy osszák meg ezt a bejegyzést, hogy minél többekhez eljusson a hír!
Köszönjük,
KLP