Tattini lovaglónadrágok CoolMax anyagból

Dátum: 2012 július 10.

A nagy melegben még a sötét színek sem tűnnek melegnek a rendkívül hűvös, puha és kényelmes Tattini CoolMax anyagból készült lovaglónadrágokban.

 • Tattini Kenzia térdbőrös női lovaglónadrág

  Térdbőrös Tattini lovaglónadrág, amerikai stílusú vágott zsebbel. Különleges hi-tech anyagokból készült: 16% Coolmax, 79% Tactel, 5% elasztán és Daewoo bőr térdfoltok. A Coolmax és a Tactel anyag együtt víztaszító és légáteresztő hatású, rendkívül hűvös, puha és kényelmes viselet. A lovaglónadrágot elütő színű hímzett logó díszíti a jobb zseb fölött és Tattini riding felirat a bal csípőnél.

  Ára: 28.860 Ft

 • Tattini Ginestra térdbőrös női lovaglónadrág

  Női Tattini lovaglónadrág, elütő színű sztreccs szegéssel és két cipzáras zsebbel elöl a szegés mentén. Sztreccs lycra lábszárakkal a térd alatt, a maximális kényelem érdekében. Különleges hi-tech anyagokból készült: 16% Coolmax, 79% Tactel, 5% elasztán és Daewoo bőr térdfoltok. A Coolmax és a Tactel anyag együtt víztaszító és légáteresztő hatású, rendkívül hűvös, puha és kényelmes viselet. A lovaglónadrágot elütő színű hímzett logó díszíti a jobb oldalon és Tattini riding felirat a bal csípőnél.

  Ára: 36.380 Ft

 • Tattini Acero térdbőrös férfi lovaglónadrág

  Szűk szabású térdbőrös Tattini férfi lovaglónadrág, amerikai stílusú vágott első zsebekkel, és gombolható hátsó zsebekkel. Sztreccs lycra lábszárakkal a térd alatt, a maximális kényelem érdekében. Különleges hi-tech anyagokból készült: 16% Coolmax, 79% Tactel, 5% elasztán és Daewoo bőr térdfoltok. A Coolmax és a Tactel anyag együtt víztaszító és légáteresztő hatású, rendkívül hűvös, puha és kényelmes viselet. A lovaglónadrágot elütő színű hímzett logó díszíti a bal zsebnél.

  Ára: 37.210 Ft

A fenti lovaglónadrágokra érvényesíthető a TTT -27,5% kedvezmény 10%-os törzsvevői kártyával!