Swiss-up - automata akadályműködtető technológia

Dátum: 2011 június 10.

A jövő elérkezett a lovaspályákra is. Swiss-up akadályműködtető rendszerrel az edzések sokkal gördülékenyebbek és nyugodtabbak lesznek. A lovas illetve az edző egymagában/egyedül is le tudja vezényelni az edzést, nem szükséges a továbbiakban további segítség jelenléte a pályán az akadályok rakosgatásához.

A Swiss-up oszlopok egy kis zsebben is elférő táviránytó segítségével irányíthatók, hiszen mindegyikhez tartozik egy feltölthető tápegység, amely a mozgató energiát adja a rudakhoz.

Az oszlopokat párban lehet megvásárolni és minden párhoz jár egy távirányító, két feltölthető tápegység és egy töltőkészülék. A többcsatornás távirányító segítségével lehetséges a külön ugrásokat egymástól függetlenül kezelni.

Az elem élettartama több edzésre is elég, de ha lemerül, akkor is mozgathatók a rudak kézzel. Rendelhető ezen kívül a kinti edzésekhez egy napelemes töltő készülék is, amely napközben automatikusan gondoskodik az elemek feltöltéséről. A rudak 5 cm-rel emelhetők vagy süllyeszthetők, minimum 30 cm-ről indulnak és maximum 160 cm-ig emelhetők. Valamint egy pár oszlopon 4 rúd egyszerre és külön is mozgatható.

Letölthető angol nyelvű Swiss-up katalógus, részletes termékinformációkkal.
A Swiss-up termékek már rendelhetőek webáruházunkból!