Tattini/Daslö takarók

Dátum: 2013 november 5.

Jön a hideg, gondoskodjon időben a lovának takaróról, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen megtalálnia a megfelelőt.

Nem csak azoknak a lovaknak van szüksége takaróra, amelyeket megnyírnak vagy amelyeket már ősztől mesterségesen melegen tartanak, hogy ne növesszenek túlságosan hosszú szőrt, hanem azoknak is, akiket természetes szőrmével tartanak télen. Hogy melyik lónak, mikor, milyen takaró ajánlott, arról részletesebben itt olvashat: Kell-e takaróznom a lovamat?

A Tattini / Daslö takarók széles kínálata minden felmerülő takarózási igényt kielégít. Amennyiben kérdése van, természetesen fordulhat szakeladóinkhoz üzleteinkben a +36 1 309 5112-es telefonszámokon vagy írhat nekünk levelet az info@klp.hu email címre.

Ne feledje, a Tattini és Daslö takarók esetében a méretezés a szokványostól eltérő: a méret a ló szügyének közepétől, a ló oldala mentén a farok vonaláig értendő, centiméterben. Amennyiben nem tudja, lovának mekkora takaróra van szüksége, kérjük, így mérje meg. Valamint segítségként tekintse meg a takaró méretezési táblázatot itt: Mérettáblázat a Tattini és Daslö takarókhoz

A teljesség igénye nélkül itt ajánlunk néhány takarót télre:

Istállótakarók

  • Tattini extra vastag istálló lótakaró
    Extra vastag istállótakaró a Tattinitől.
    Tökéletes illeszkedés, külső anyaga finom nylon (1000 D), magas minőségű betét (500g) a maximális melegítés érdekében, vízszintes steppelés, pamut bélés, az első lábaknál résekkel, két pánt a mellkasnál, D-gyűrűkkel és csatokkal a tökéletes beállítás érdekében, farokvédővel és kereszt hevederrel készül, szintetikus szőrme mar pad és kontrasztos Tattini jelvény dísziti.
  • Daslö steppelt istálló lótakaró
    Steppelt istállótakaró, 330 grammos béléssel, kitűnő szabással. Kiváló minőségű anyagból és különlegesen kidolgozott részletekkel. Farokvédővel, nagy mozgásszabadságot adó lépésbetétekkel, dupla pántokkal a szügynél, amiket fémkarikával és csatokkal lehet szabályozni. Műszőr marvédővel, hátsó lábaknál kapcsokkal és elütő színű keresztpántokkal. Fényvisszaverő Tattini logoval díszítve.
  • További hasonló takarókat a Lótakarók / Istállótakaró termékcsoportban találhat.

Karámtakarók

  • Tattini nyakvédős karám lótakaró
    Magas, lecsatolható nyakkal, mely tépőzárral csatlakoztatható, a nyakrész alján két csattal szabályozható. Nagyon erős, 600 denes, dupla szakadásálló nylonból, 300 grammos béléssel. Vízálló, ugyanakkor lég-, és páraáteresztő. Farokvédővel, nagy mozgásszabadságot adó lépésbetétekkel, dupla pántokkal a szügynél, melyeket fémkarikával és csatokkal lehet szabályozni. Tattini felirat a színben elütő szegélyű pántokon, a hátsó lábaknál csatokkal. Színben eltérő Tattini logo és leveles hímzés.
  • Tattini kockás karám lótakaró
    Nagyon erős, 600 denes anyagból, vízálló és légáteresztő. Farokvédővel, nagy mozgásszabadságot adó lépésbetétekkel, dupla pántokkal a szügynél, melyeket fémkarikával és csatokkal lehet szabályozni. Tattini felirattal a pántokon és a hátsó lábaknál kapcsokkal. Gumi alapú, Tattini logoval díszítve.
  • További hasonló takarókat a Lótakarók / Karámtakaró termékcsoportban találhat.

Polár takarók

  • Tattini két színű polár lótakaró
    Két színű polár takaró a Tattinitől. Séta-takaró puha és meleg "nem-pelyhesedő" polár anyagból, zsinóros háromszínű szegéssel, elöl T-horoggal zárható és Tattini logó díszíti.
  • Tattini polár lótakaró alsó kereszt hevederrel
    Polár takaró alsó kereszthevederrel a Tattinitől. Séta-takaró puha és meleg "nem-pelyhesedő" polár anyagból, zsinóros háromszínű szegéssel, elöl T-horoggal zárható, alsó kereszt hevederekkel illeszkedő színekben és Tattini logó díszíti.
  • További hasonló takarókat a Lótakarók / Polár takaró termékcsoportban találhat.