Akciós Brad Ren's Barrel 2040 western szett

Dátum: 2014 június 16.

Western lovasok figyelem! Az alacsony árkategóriájú western nyereg-összeállításokat most kiegészítettük egy kiemelkedően jó minőségű és rendkívül kedvező árú komplett Brad Ren’s szett-tel.

Brad Ren's Barrel 2040 western nyereg szettA Brad Ren's márkanevű termékek a Tattini által, az USA-ban gyártott, csúcs minőségű, első osztályú alapanyagokból gyártott western áruk. A KLP Lovasfelszerelés büszke arra, hogy a Natowa termékekkel kiegészítve így rendkívül széles palettán tart a western lovasok igényeinek megfelelő árukínálatot.

A készlet erejéig most elérhető a Brad Ren’s Barrel 2040 csúcsnyereg több, mint 100 ezer forint kedvezménnyel, kompletten felszerelve, vagyis hozzáillő kantárral, szárral, zablával, szügyelővel, nyeregtakaróval és első hevederrel.

Brad Ren's Barrel 2040 western nyereg szettA Brad Rens Barrel 2040 egy amerikai bőrből, ínnal bevont, rövid flexi fa vázzal készült nyereg. A fa váz ellenére is könnyű. Kialakítása elegáns, letisztult és praktikus – magas kápával, mély ülőrésszel. Ülőfelülete a nagyobb tapadás érdekében fordított bőrrel bevont. A kengyel, a hátsó kápa és a szarv ínnal szegett és varrott. Ezüst conchok és visszafogott mintázat díszíti.

A nyeregtakaró navajo mintás, erős és ellenálló két rétegű új-zélandi gyapjúból készült és kosárfonott mintájú bőr erősítésekkel toldott. A szügyelő és a kantár színben, mintában, cérna szegésben és veretékezésben is illik a nyereghez.

Brad Ren's Barrel 2040 western nyereg szett
Ára:
504.790,- Ft helyett most csak 399.900,- Ft
Termék adatlap