Télen is lóháton!

Dátum: 2013 december 4.

Tény, hogy nem a tél a lovasok kedvenc évszaka, de megfelelő öltözettel azért jól lehet védekezni a hideg, az eső vagy akár a hó ellen. Aztán lovaglás közben már úgy sem fázik az ember, legfeljebb ázik. A KLP ajánlatai azoknak, akik télen is lovagolnak...

Annak aki fázik

Néhány példa, a teljesség igénye nélkül:

  • Tattini Montenero női vihar dzseki
    Tattini Montenero női vihar dzseki, mely egyfajta városi kabát, a viharkabát minden jellemzőjével. Könnyű és puha, különleges, halk anyagból készül, mely szélálló, vízálló, ugyanakkor lélegző. Még a varrások is hőszigeteltek. Belül steppelt, a kapucni cipzárral lecsatolható és oldalt állítható, elöl YKK cipzár, patentos, duplán bélelt szél- és vízálló hajtókával. Hátul szellőzőnyilás van, csuklónál szabályozható végződés. Belső zsebbel és csatos övvel készül, kör alakú Tattini logo és hozzáillő cipzár teszi teljessé.

    Ára: 58.710,- helyett most csak 39.000,- Ft

  • Tattini Ortles férfi szövet/orkán dzseki
    A Tattini Ortles férfi zakó/dzseki kiválóan ötvözi a hétköznapi lovas öltözetet a többfunkciós sportlovas megjelenéssel. A klasszikus szűk szabású, nagy hajtókás zakót, elöl egy különleges hi-tech anyag betoldás, a magasan záródó nyak és a kétfelé nyíló YKK cipzár teszi sportossá. Az újonnan fejlesztett sztreccs zakó anyag gyapjúszövet hatást kap a halszálka mintától, és meleg polár béléssel készül, míg az ujjak és az mellső betét a hagyományos lovas dzsekik anyagát idézik. Csípőnél 2 gombbal záródó hajtókás rétett zsebek, rajtuk egy cipzáras oldalzseb és mellkason szintén cipzáras bujtatott zsebek valamint egy cipzáras belső zseb teszi teljessé. Hátul cipzárral záródó slicc, könyöknél szövet rátét, csuklónál belső elasztikus mandzsetta. Kerek jelvénydísz a bal oldalon és hasonló cipzárhúzók.

    Ára: 60.360,- helyett most csak 39.000,- Ft

  • Thermo nadrág ráhúzós, oldalt cipzárral
    Különösen jól használható téli ráhúzós-nadrág lovagláshoz a hideg és nedves időre. A nadrágot 2 irányú cipzárral szerelték fel, ezzel igazán megkönnyítve a le és felvételt, így tényleg kényelmes a lovasok számára. Továbbá hosszú teljesbőrös műbőrfolt van rajta, valamint elasztikus derékszíj.

    Ára: 13.900,- Ft

  • Téli extra lovaglókesztyű
    "Könnyű és puha", téli lovaglókesztyű felnőtteknek. Tökéletesen illeszkedik, és kellemesen meleg. Nyulási redőkkel a kézfejen és az ujjaknál. Csúszásmentes, könnyen tisztítható műbőr anyagból, laminált gyapjúbéléssel. Széles tépőzáras szíjjal a csuklónál és szár megerősítéssel a tenyéren.

    Ára: 4.620,- Ft

  • Western nyeregülésborító báránybőrből
    Nyeregülésborító western nyereghez szarvrésszel, báránybőrből, 4 rögzítő hurokkal. Nagy ülőfelületre is használható.

    Ára: 23.500,- Ft


Aki nem szeret elázni

Néhány példa, a teljesség igénye nélkül:

  • Natowa hosszú waxos kabát
    Ausztrál fazon, waxos vízálló vászon -100% pamut. Dupla varrással, hátsó szellőzéssel és belső zsebekkel.

    Ára: 59.900,- Ft

  • Tattini vízálló dzseki
    Erős nylonból készült, lefedett varrású vízálló kabát, rejtett kapucnival, gumírozott és tépőzáras kézelőkkel. Hónaljnál nyitható, hálós béléssel. Ideális viselet versenyzakó felett. Tattini jelvény a bal ujjon.

    Ára: most csak 10.000,- Ft

  • Horseware vízálló chaps, polár béléssel
    Polár bélésű teljes chaps a Horseware-től. Vízálló és légáteresztő réteg, ami eléggé nyúlékony ahhoz, hogy ne korlátozza a mozgást és lovagolni is lehessen benne. Választhat a meleg polár bélés és a pihe könnyű pamut között. Elasztikus hátsó pánttal az állítható derék rögzítéshez és fényvisszaverő csíkokkal a lábszárak oldalán éjszakára.

    Ára: 20.500,- Ft

  • Lovas mintás gumicsizma
    Divatos gumicsizma lovas mintával - igazi különlegesség! A gumicsizma teljesen vízálló, kivehető puha talpbetététtel és textil béléssel készült. A szára felső részén található csattal szorosabbra húzható. Csúszásmentes talppal.

    Ára: 8.740,- Ft


Aki ajándékot keres

Néhány példa, a teljesség igénye nélkül: