Készüljön a hideg téli lovaglásokra a Horseware termékeivel

Dátum: 2013 november 22.

Tény, hogy nem a tél a lovasok kedvenc évszaka, de megfelelő öltözettel azért jól lehet védekezni a hideg, az eső vagy akár a hó ellen. Aztán lovaglás közben már úgy sem fázik az ember, legfeljebb ázik.

Olyan termékek érkeztek a Horseware-től a KLP kínálatába, amelyek hiánypótlónak számítanak: téli bélelt lovaglónadrágok, vízálló hosszú chapsek, lovaglónadrág fölé húzható vízálló nadrágok, csizmamelegítők és egyéb ruházati termékek.

 • Horseware Lovaglónadrág Női Téli Bélelt

  Női lovaglónadrág a Horseware-től. Vízálló és légáteresztő anyagból, meleg polár béléssel a kényelemért. Széles derékpánttal és dupla akasztós zárással.

  Ára: 39.900 Ft

 • Horseware Lovaglónadrág Férfi Bélelt

  Szélálló, cseppálló, légáteresztő lovaglónadrág a Horseware-től. Teljesen bélelt pamut nadrág cipzáras első zsebekkel, szennyeződés taszító anyagból, elasztikus derék és térd betétekkel, valamint elasztikus lábszárral és foltokkal a térdeknél és az ülepen.

  Ára: 39.900 Ft

 • Horseware Chaps Polár Bélés, Vízálló

  Polár bélésű teljes chaps a Horseware-től. Vízálló és légáteresztő réteg, ami eléggé nyúlékony ahhoz, hogy ne korlátozza a mozgást és lovagolni is lehessen benne. Választhat a meleg polár bélés és a pihe könnyű pamut között. Elasztikus hátsó pánttal az állítható derék rögzítéshez és fényvisszaverő csíkokkal a lábszárak oldalán éjszakára.

  Ára: 20.500 Ft

 • Horseware Nadrág Fölé Vízálló Melegítő

  Vízálló, szélálló és légáteresztő melegítőnadrág a Horseware-től. Teljesen bélelt, elasztikus derékpánttal, vízálló cipzárral, fényvisszaverő csíkokkal és magas hátsó résszel.

  Ára: 21.200 Ft

 • Horseware Csizmamelegítő Polár

  Melegítse fel a lábait ezekkel a csizmamelegítő polár bélésekkel a Horseware-től. Különlegesen nyúlékony a bokáknál, Newmarket megjelöléssel a szegélyeknél.

  Ára: 7.500 Ft


Fukszia/sötétkék szett

Ezen kívül tovább színesedett a KLP téli kollekciója a Horseware új kabátjaival, melegítőfelsőivel, táskáival sapka+sál szettjeivel, melyek kiváló kiegészítői a színben mindig harmonizáló Tattini szetteknek.

 • Horseware Dzseki Steppelt Vízlepergető

  Ezt a sűrű steppelésű dzsekit (pufajka) a Horseware-től lehet akár egy vastagabb kabát vagy mellény alatt is viselni, de önmagában is megállja a helyét. Könnyű béléssel és hosszanti steppeléssel készül, mely modern és divatos megjelenést kölcsönöz viselőjének.

  Ára: 19.500 Ft

 • Horseware Melegítőfelső Női Kapucnis

  Kecses, meleg, téli kapucnis melegítőfelső a Horseware-től, elütő színű szegélyekkel és hímzett díszítő elemekkel. Az igazán puha, bolyhos, pamut bélelés és a nem pelyhesedő tulajdonsága teszi még vonzóbbá ezt a pulóvert.

  Ára: 24.500 Ft

 • Horseware Sapka Kötött

  Öltözzön be jól ezzel a gyönyörű pompomos kötött sapkával a Horseware-től. Tökéletes kiegészítő vastag vagy akár átmeneti kabáthoz is.

  Ára: 7.500 Ft

 • Horseware Táska Színes

  Dobja fel a téli hétköznapjait ezzel a színes és divatos pamut táskával a Horseware-től. Cipzárral záródik és mintás bélése van.

  Ára: 14.900 Ft

 • Horseware Sapka, Sál Szett

  Ez a gyönyörű sapka és sál szett a Horseware-től bármilyen kültéri ruházathoz viselhető, és biztos lehet benne, hogy melegen fogja tartani a hideg téli napokon is.

  Ára: 7.500 Ft


Természetesen a legfiatalabb lovasok számára is elérhetőek a Horseware termékek.
Ezeket megtalálják honlapunk baloldalán a Válogatások között a Gyerek lovasoknál.

Keresse üzletünkben a Horseware katalógusokat, vagy tekinste meg itt, mert egyedi rendeléseket is felveszünk:
Lapozgatható Online Horseware takaró katalógus 
Horseware ruházat