Alom-Fa Gyógynövény Pellet Eq-Bedding Ló (15 Kg)

EQ-Bedding eq9517 (0810v01)
  • Kifutott termék
    • Alom-Fa Gyógynövény Pellet Eq-Bedding Ló (15 Kg)
      • Még nem értékelték.

    • Ez a termék már nem elérhető.

    • Alom-Fa Gyógynövény Pellet Eq-Bedding Ló (15 Kg)

      Kifutott termék

      Forradalmian új, teljes mértékben természetes anyagokból készült állat alom - istállózott, almon- vagy terráriumban tartott állatoknak.

      Portalanított puha fából, gyógynövények hozzáadásával készült keverék. A levendula, körömvirág, zsálya, citromfű és babér segítségével a vizeletből az alomba került ammónia 95%-ban felbomlik. Így a pellet használatával az istállókra jellemző kellemetlen szag teljesen megszűnik.

      Az almot naponta egyszer elég takarítani - ez pedig összesen annyiból áll, hogy a szemes trágyát egy sűrű fogazatú műanyag villa segítségével leszedjük, az alomban pedig a nedves foltokat elkeverjük, fellazítjuk. Így az egyszer berakott alom 30-60 napig használható marad újrapótlás nélkül!

      Ezután az elhasznált, de továbbra is szagtalan almot a boxból ki kell üríteni, majd magára lehet hagyni. Letakarva és egy kicsit benedvesítve 2-3 hónapon belül kiemelkedően jó minőségű komposzttá alakul. Ez tízszer gyorsabb folyamat, mintha gyógynövények nélkül menne végbe.

      A trágya mennyisége a pelletnek köszönhetően pedig nagyban csökken, hiszen nem kell számolnunk az egyébként feleslegesen leszedett szalma veszteségével. Sőt, nem kell számolnunk a bála megbontásakor kidobandó, penészes részek okozta veszteséggel sem.)

      Az eladásra azonnal alkalmas komposztnak köszönhetően nem csak hogy nullára hozhatjuk ki almozási költségeinket, de még profitot is termelhetünk vele.

      Egy átlag méretű boxba 4-6 zsák pellet elég (60-90 kg), melyből körülbelül 6-700 liter komposzt lesz.

      Kiszerelés: 15 kg
      A termék ára a megrendelés volumenének függvénye!

    • Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

      Tegye fel bátran!

Ajánlott termékek