„Tech Stirrups”

Dátum: 2015 február 13. - Utolsó frissítés: 2015 május 15.

Alumínium kengyelek – azoknak, akik ügyelnek a részletekre

Speciális fejlesztésű, olaszországi gyártású ultra modern kengyelek a különböző szakágak különböző igényeihez adaptálva.

Távlovas, ugrólovas, díjlovas és vadász kengyelek mind különös figyelemmel és a tapasztalatok érzékeny figyelembevételével készültek. Extra könnyű alumíniumból, rozsdamentes blokkolt csavarokkal készülnek. A betéteket nano-kerámia bevonattal látták el, a kengyelek maguk pedig 20 mikronos anodizáción esnek át, az esztétikum és az első osztályú minőség érdekében.

A Tech Stirrups kengyelek szabadalmaztatott csúszásmentes felületét úgy fejlesztették ki, hogy még minimális érintkezés esetén is megfelelő tapadást nyújtsanak. Hosszas súlyt- és kialakítást érintő tesztelés után a Tech Stirrups kengyeleket és rajtuk a kengyelszíj lyukat olyan módon alakították ki, hogy még ha menet közben a lovas el is vesztené a kengyelt, akkor is az megfelelő szögben marad a könnyebb újrafelvétel érdekében.

Frissítés: Az ugró és távlovas változat új színekben is elérhető, valamint már létezik gyerek méret az ugró és díjlovas kengyelekből

  • Kengyel Tech Alu Aphrodite DíjlovasAphrodite alumínium díjlovas kengyel és Aphrodite Young díjlovas kengyel

    A megnövelt stabilitást a különleges talprész biztosítja - a tökéletes tapadás a használat alatt végig megmarad, ugyanakkor a láb nem merevedik meg miatta. Az egyéb a piacon kapható kengyelektől eltérően a Tech Stirrups Aphrodite kengyeleket olyan tapadó felülettel látták el, mely különleges kommunikációt tesz lehetővé a lovas és a ló között, mivel a fogazatot olyan számítógép által tervezett szögben alakították ki, mely a lábaknak tökéletes mozgásszabadságot engedélyez.

  • Kengyel Tech Alu Athena UgróAthena alumínium ugró kengyel és Athena Young ugró kengyel

    A Tech Stirrups Athena ugró kengyelek 4°-os szögben megdöntött betétekkel készülnek. Hogy elkerülhető legyen a ló felsértése, és hogy ne sérüljön a felszerelés sem, az éleket teljesen lekerekítették. A kengyelbetétek tapadó felülete olyan kialakítású, hogy ne maradjon meg rajta a sár és különlegesen jól használhatóak legyenek nedves időben is. A korábbi ezüst, fekete, arany és kék mellett már piros és zöld színben is!

  • Kengyel Tech Alu Diana Vadász Diana alumínium vadász kengyel

    A Tech Stirrups Diana vadász kengyel az elegancia és kényelem egyesítéséből született meg. A kengyelek a legapróbb részletekig alaposan ki vannak dolgozva, a Diana modellnél a kengyel különösen minimalista, mindenféle feliratot nélkülöz, így lehetőséget adva a lovasnak, hogy szabadon ízlésére alakíthassa. Ezt erősítik a klasszikus színek is, melyekben a kengyel elérhető. Többször megismételt tesztek során, melyeket a súly és kialakítás együttes vizsgálatával végeztek, a Tech Stirrups kengyelek különlegesen kényelmesnek bizonyultak még hosszas használat esetén is.

  • Kengyel Tech Alu Iris TávlovasIris alumínium távlovas kengyel

    Hogy megoldják azokat a távlovaglásra jellemző nehézségeket, mint a tapadás hiánya, a felhalmozódó sárnak és nedvességnek köszönhetően a kengyel gyakori elvesztése, különleges tapadófelületet alkottak. Valójában, a betét agresszív mintázatának és a lyukaknak köszönhetően itt nem halmozódik fel a sár és nem marad meg a nedvesség sem, így lesz tökéletes a tartás. A Tech Stirrups Iris kengyelek sokszínűsége miatt a távlovasok könnyebben megbirkózhatnak a különböző pályaszakaszok nehézségeivel, a kengyel keménységének és stabilitásának köszönhetően, melyet a betét formája biztosít. A korábbi ezüst, fekete, arany és kék mellett már piros és zöld színben is!

A Tech Stirrups kengyelek külseje a legapróbb részletekig meg lett tervezve. CNC gépeken készülnek, CAD-CAM technológiával tervezik őket, a csavarokat úgy építik be, hogy ne álljanak ki a felületből. A Tech Stirrups kengyelek engedélyezett anyagokból készülnek és újrahasznosított karton dobozokba csomagolják őket. Csomagolás előtt minden kengyelt terheléses tesztnek vetnek alá. Bár a csavarokat gyárilag megszorítják, azért ajánlott ezek ellenőrzése használat előtt.