Tattini versenyruházat 2016 nyár

Dátum: 2016 június 1.

Megérkezett a Tattini legújabb, nyári versenyruházati kollekciója.

A hi-tech sztreccs piquet pamutból készült, lélegző és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező versenypólók elérhetők különböző női, férfi és lány, fiú modellekben. Kiegészítik ezeket az elegáns softshell zakók, a szilikonfolttal ellátott, igényes fehér lovaglónadrágok, öko bőr övek és a legújabb, csúszásmentes betéttel ellátott Tattini Retriever és Terranova lovaglócsizmák.

  • Póló Női Verseny Liános TattiniPóló Női Verseny Liános Tattini
    Hi-tech sztreccs piquet pamutból készült (95% poliamit, 5% elasztán), mely lélegző és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Kristályok a galléron, szín-azonos strasszos gomboló rész és elöl hímzett virágok, lombozat díszítik. Tattini jelvény a bal karon és "Tattini Riding" felirat, valamint patkó és a katicabogarak hímzés a jobb oldalon.
  • Póló Női Verseny Ujján Szegecses TattiniPóló Női Verseny Ujján Szegecses Tattini
    Hi-tech sztreccs piquet pamutból készült (95% poliamit, 5% elasztán), mely lélegző és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Fém berakások a vállakon és az elülső gomboló résznél. Tattini jelvény a bal karon és "Tattini Riding" felirat, valamint patkó és a katicabogarak hímzés a jobb oldalon.
  • Póló Női Verseny Virággal TattiniPóló Női Verseny Virággal Tattini
    Hi-tech sztreccs piquet pamutból készült (95% poliamid, 5% elasztán), mely lélegző és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Ezüst színű fém berakásokkal a vállakon, elöl csillogó cipzárral és flitterekkel ékesített pillangó és virág hímzés díszíti. Tattini jelvény a bal karon és "Tattini Riding" felirat, valamint patkó és a katicabogarak a jobb oldalon. (Lány változat)
  • Póló Férfi Verseny Cipzáras TattiniPóló Férfi Verseny Cipzáras Tattini
    Anyaga nagyon puha és könnyű stretch Piquet melange pamut (95% pamut és 5% elasztán). Elöl cipzár, zseb a mellkas bal oldalán, kontrasztos szegéllyel vállon és az ujjak végén. A Tattini jelvény a bal karon és "Tattini Riding" felirat és patkó hímzés a jobb oldalon.
  • Póló Ing Férfi Verseny Piké Elöl Gombos TattiniPóló Ing Férfi Verseny Piké Elöl Gombos Tattini
    Elöl gombos póló, hi-tech piké pamut anyagból, aminek légáteresztő és antibakteriális tulajdonságai is vannak. A bal ujjon Tattini jelvény, a jobb oldalon hímzett "Tattini Riding" felirat és patkó díszíti. (Fiú változat)

További hasonló termékeket a Ruházat / Ing és versenypóló termékcsoportban talál.